Atelier pentru miniArtiști – Povești despre Nicolae Grigorescu

Pentru copii

Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio
Atelier pentru miniArtiști –  Povești despre Nicolae Grigorescu
Coordonator Alexandra Stoica

durata: 60 de minute
preț bilet: 14 lei
 
În data de 15 mai se sărbătorește Ziua naţională a pictorului Nicolae Grigorescu, iar noi am pregătit un atelier special pentru acest weekend, coordonat de Alexandra Stoica.
Anul acesta se împlinesc 184 de ani de la nașterea lui Nicolae Grigorescu, considerat unul dintre întemeietorii picturii române moderne şi unul dintre cei mai importanţi pictori români, peisagist şi portretist.
Micii artiști sunt așteptați, în acest weekend, să picteze pe pânză, să fie creativi și să intre în universul marelui pictor român, cu ajutorul materialelor pregătite de Alexandra.

***
 „Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și ne bucurăm că, astfel, este completat acest program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.