Deschiderea stagiunii teatrale - AND THE WINNER IS... avanpremieră


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

E toamnă. Cu mare bucurie anunțăm începerea stagiunii teatrale la Atrium Cafe Bistro & Art.
În toamna asta se împlinesc nouă ani de zile de când în Piața Mică a Sibiului se joacă teatru. E deja o tradiție faptul că în serile de luni, localul nostru oferă întâlniri cu actori tineri, cu actori consacrați, cu spectacole diferite ca gen.
În serile de luni, la Atrium, emoția e autentică. În serile de luni râdem împreună. Uneori în hohote, alteori cu un gust amar, pentru că experiențele teatrale oferite aici sunt complexe și diverse.
Anul acesta vom continua colaborarea cu cea mai în vogă companie de teatru independent din Sibiu, și anume BIS Teatru. Actorii BIS vor juca producțiile proprii, și vor invita spectacole ale altor companii din Sibiu și din țară.
Iar pentru o experiență completă, în luna aprilie localul nostru va fi bastionul de noapte al festivalului-maraton “25 de ore de teatru non-stop”, ajuns deja la ediția cu numărul VI.

Așadar luni, 12 octombrie 2015, la ora 21.00, revenim în forță, cu o premieră absolută.
Se amestecă trei actori tineri, trei povești diferite, cu puțină iresponsabilitate și mult curaj. Rezultatul: un spectacol despre dragoste, prietenie, trădare, sex, gelozie și distracție, cu parfum de tinerețe și un gust dulce- amărui.

„ And the winner is...” de Andreea Chindriș.
O comedie cu Andrada Grosu, Maria Soilică și Ioan Paraschiv.

AVANPREMIERA - Luni, 12 octombrie 2015, ora 21.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16, rezervări tel. 0723287486
Preţ bilet: 20 lei
Un eveniment marca BIS
Recomandat de “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”.
www.bis.respirateatru.ro
www.respirateatru.ro