Jamaram (Heavy Heavy Tour 2016)


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

Jamaram (Heavy Heavy Tour 2016)

Germania / Jamaram

Artişti: Tom Lugo (voce), Samy Danger (chitară, voce), Murxen Alberti (tobe), Benni Beblo (bas), Lionel Wharton (keys), Nik Thäle (percuţie), Hannes Beblo (saxofon), Daniel Noske (trompetă)
Formația Jamaram a fost înființată acum 16 ani, iar în acest timp a susținut 1.500 de concerte live în Germania, Europa și întreaga lume - și nu plănuiesc să se oprească aici! Veteranii concertelor din sudul Germaniei sunt în permanență în turneu și se pregătesc să fie acaparați de un nou val de entuziasm în cluburi și pe scenele de festival.
Chiar și în al șaisprezecelea an din istoria plină de evenimente a formației, familia-circ Jamaram – membrii grupului sunt foarte apropiaţi, datorită călătoriilor interminabile - tot nu poate fi încadrată într-un anumit stil. Cu inspirație culeasă din călătoriile și turneele din peste 20 de țări, noul spectacol live exploziv include muzică în stilurile Ska, Latino şi Pop, la care se adaugă piese în genul Balkan Beats şi Afrobeat, pe lângă repertoriul de bază de piese Reggae&Dub - un cocktail intens care, cu siguranță, va aduce o fericire nestăvilită în rândul fanilor și al formației. Dacă vă interesează divertismentul live de bună calitate, atunci nu trebuie să ratați acest spectacol colosal... Nu vă rămâne decât să vă umpleți de energie pozitivă sau să fiți uimiți!
Chiar în acest moment, cei 8 dependenți de Reggae şi Rock&Roll lucrează din greu la următorul lor album, care va fi lansat în 2017. Albumul va fi unul de mare impact, un mix urban de stiluri tradiționale și contemporane. Iar apoi următorul turneu în America de Sud își va lăsa, fără îndoială, amprenta asupra înregistrărilor. Așteptările mari sunt garantate! Un lucru este sigur, Jamaram va continua și pe viitor să se dezlănțuie și să zguduie scena... și sperăm că veți fi acolo să vă bucurați alături de noi.