Beat Bukowski


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

Perfomance-ul cu care Claudiu Fălămaș a călătorit, a cunoscut, a privit şi a fost privit, a auzit şi a fost auzit şi s-a întâlnit cu oameni de prin toate părţile lumii. Străzile, cafenelele, barurile sau apartamentele, sălile studio, librăriile sau satele părăsite sunt doar câteva dintre locurile Europei unde s-a jucat performance-ul „Beat Bukowski”.

„Beat Bukowski” este un performance în limba engleză. Scenariul are la bază poeme din volumul „Love is a dog from hell” al lui Charles Bukowski.

„Beat Bukowski” is a performance in which the RHYTHMS are necessary, the WORDS are essential and the MUSIC is required.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. 

BIS Teatru e o companie (in)dependentă de teatru din Sibiu, România.
Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.
Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.

Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.

În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană. Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.
Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.