Calling Memphis * Rock N Roll in Rock N Bike * Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare 120, Sibiu, Romania, 550316

Despre

Calling Memphis s-a nascut din ideea de a transmite mai departe spiritul si cultura americane.
Muzica lui Elvis Presley a insemnat si inseamna foarte mult pentru dezvoltarea culturii rock si rock'n'roll in lume, acesta punand niste baze foarte solide in aceasta directie. Pe langa piesele originale marca Elvis Presley, acesta, de-a lungul carierei, a preluat compozitii ale altor artisti din pura placere si pasiune pentru muzica si pentru spiritul rock n' roll, totodata largind aria de raspandire a curentului.

Calling Memphis aduce in fata spiritul rock n'roll al anilor '50 si nu numai prin interpretari moderne ale pieselor deja consacrate introducand un plus de culoare in peisajul muzical. Piese ritmate si cu o tonalitate moderna, poate chiar intr-o forma cu mai mult groove pe alocuri si cu o virtuozitate aparte aduc un plus cromatic trupei si scenei muzicale prezente.
Membrii grupului provin din medii vaste ale scenei muzicale (rock, blues, country, hard rock, alternative, metal), adaugand prin acestea o tenta aparte proiectului care are ca tinta un public vast, cunoscator sau nu, al pieselor interpretate. Cei patru membri ai trupei reusesc prin spiritul tanar si profesionist sa transmita mai departe importanta si vibe-ul pozitiv al acestei muzici prin concerte tematice si o continua imbunatatire al sound-ului si al interpretarilor pieselor, in playlistul trupei aparand tot timpul piese noi, care fac ca fiecare show sa fie diferit si unic.

Sambata seara, 16 noiembrie, va asteptam la o seara de coveruri rock n' roll, country, blues si rock, in cel mai autentic spirit american posibil. De la Elvis Presley la AC/DC o sa ne distram impreuna timp de mai bine de 90 de minute, intr-un show cum nu ati mai vazut pana acum.