Canyoning & aquapark // Bacu, Bacu, Porumbacu

În jurul Sibiului

Data și ora:
Gazdă:
Porumbacu de Sus 557192, Romania
Organizator:

Despre

A venit momentul sa anuntam si cel mai fierbinte eveniment al verii ! Sau mai bine zis, cele mai racoroase doua zile ale verii! In weekendul 14 - 15 august, in Muntii Fagaras, pe valea Porumbacu vom avea parte de canyoning, balaceala si multa distractie marca Team New Spirit, in fiecare dintre cele doua zile! Ne vom lasa dusi de val, vom aluneca pe o multime de tobogane naturale, vom face o multime de salturi de la inaltimi variabile (bineinteles, cine doreste), vom construi in gasca trenulete, inimioare si tot ce ne mai trece prin cap ! Ca in fiecare an, vom avea parte de un program extrem de distractiv!
CUM AJUNGI?
Localizat in partea central-nordica a Masivului Fagaras, pe raza comunei Porumbacu, aflata pe DN1 intre orasele Sibiu si Fagaras. Locatia exacta se discuta la inscriere.
ECHIPAMENT NECESAR:
- o pereche de incaltaminte cu care vei intra in apa, care stau bine in picior (bocanci, adidasi cu siret). NU se accepta tenesi, papuci de plaja sau de mare !
- un costum de baie si un prosop
CE ITI PUNEM LA DISPOZITIE?
Costum de neopren, sosete de neopren, casca, salopeta speo, echipament colectiv - adica tot echipamentul tehnic necesar.
DESCRIEREA PROGRAMULUI :
- dupa intalnire si distribuirea echipamentul corespunzător vom pornim pe traseu: un mars de aproximativ 45 min până la începutul canionului
- după ce ne vom insusi notiunile teoretice corespunzatoare, va începe adevărata distracţie : tobogane, sarituri de la inaltimi variabile, minicascade, balaceala maxima intr-un aquapark natural!!!
- dupa iesirea din canion, returul se face pe drum forestier in aproximativ 30 minute.
 COST: 250 lei/persoana/zi de activitate
 Pretul include ghidajul specializat, tot echipamentul tehnic de care ai nevoie si taxele necesare avizarii activitatii.
De asemenea, daca doriti sa ramaneti peste noapte cu noi la o seara de socializare, va putem pune la dispozitie gratuit corturi, in masura disponibilitatii!
Ghidajul in aceasta tura va este oferit de doi Lideri in canyoning atestati de catre Asociatia Romana de Canyoning.
Va stam la dispozitie pentru inscrieri si detalii legate de eveniment.
 Mircea Iepure 0742192115
 Iulia Pop 0755954876
 teamnewspirit@gmail.com

Sursa text & foto