Cinemateca Astra Film prezintă Ink of Yam / Povești tatuate


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Ink of Yam / Povești tatuate

Cel mai bun film din Competiția DocSchool la #AFF2018
Un salon de tatuaje cu totul special din Ierusalim, doi artişti cu carismă şi spirit liber şi o suită de localnici care se succed într-o paradă a diversităţii alcătuiesc un desen cinematografic complex care rămâne imprimat în memorie asemeni unui tatuaj. Este evitată cu grijă o succesiune de capete vorbitoare prin editarea şi intercalarea de momente cu confesiuni ale artiştilor despre propriile lor experienţe de viaţă. Excelenta selecţie de personaje şi imaginea remarcabilă invită publicul să asculte "poveştile care curg în şuvoi nesfârşit" formând "o parte foarte importantă din imaginea adevărată a oraşului meu Ierusalim şi a ţării mele Israel", după cum spune tattoo artist-ul Poko Haim.

Tom Fröhlich (1989) a crescut în oraşul nord-german Rostock. După cursuri de pregătire în design de imagine şi sunet, şi-a completat studiile la Universitatea din Darmstadt. Colaborează ca freelancer cu posturi de televiziune germane. Ink of Yam este primul său film. În 2018 şi-a regizat al doilea proiect de documentar, The Perfect Black.

****
Proiecțiile Cinematecii Astra Film vor avea loc la sediul Astra Film din Sibiu, Piața Mică, nr. 11, locul în care se pun în vânzare biletele, cu 15 minute înaintea fiecărei proiecții.
Bilete: 10 lei (adulți), 5 lei (elevi / studenți / pensionari)
Accesul se face doar pe bază de rezervare la 0751166516 sau completând formularul online: https://bit.ly/2RGZ7B7
Desfășurarea evenimentului implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
****
Cinemateca Astra Film este un proiect organizat de Astra Film, CNM Astra, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Fotografii