Concert Porto Jazz Music Group - free your jazz


Data și ora:
Bilete:
20 lei
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

PORTOJAZZ MUSIC GROUP e un proiect care încearcă să creeze conexiuni între muzicieni din diferite generații dar și să dezvolte un anumit gen de public, cel de jazz, avizat și doritor de întâmplări muzicale vii, așa cum exista pe vremuri în Sibiul nostru drag.

PORTO JAZZ MUSIC GROUP a fost înființat în 2014, ca urmare a inițiativei a doi muzicieni, prieteni și colegi muzicali din liceu, Marius Ciprian Oancea-pian și Radu Popescu-bass.
Grupul s-a bucurat de înființarea Asociației PortoJazzMusic care are ca misiune promovarea jazzului și formarea de muzicieni de jazz.
PORTO JAZZ MUSIC GROUP abordează stilul friendly jazz și diverse teme muzicale tratate în manieră jazzistică.Trupa este formată din muzicieni aparținând mai multor generații, de la +20 la +50 ani și se dorește punerea în valoare schimbul energetic și cultural dintre ei.
Grupul este format din:
Veronica Arizancu(voce și saxofon)
Rareș Parolă(voce și percuție)
Marius Ciprian Oancea(pian)
Gelu Fârțonea(tobe)
Radu Popescu(bass și chitară)

Suport artisti : 20 lei

Rezervări:
# Ideal din timp
# La numărul de telefon : 0723287486
# Intrarea publicului se face începând cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului
# ATENTIE ! la ora anunţată locurile rezervate și neocupate până atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări
# Evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 de minute dupa ora anuţată.
# Nu este permis accesul la spectacole a persoanelor în stare de ebrietate sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică și relaxată pe care o promovăm la ATRIUM.
# Rezervările se vor distribui in funcţie de numărul de persoane de la mesele disponibile in local.