Concert ”RIFF – Rătăcit în Paradis”


Data și ora:
Gazdă:

Radu Stanca str., Sibiu, Romania, 550170

Despre

”E un alt drum, altă goană în timp...” este motto-ul spectacolului propus de grupul RIFF pentru anul 2021. Două ore de bucurie, într-o atmosferă pozitivă care readuce seperanța și care contribuie la refacerea psihicului spectatorilor atât de încercat în ultimul un an de criza socială și economică, criză creată de pandemie.   

Axat pe noile piese de pe albumul muzical ”RIFF - Rătăcit în Paradis” și bineînteles pe melodiile consacrate din repertoriul grupului, scenariul spectacolului oferă o abordare originală, cu un impact direct și puternic, un dialog permanent cu spectatorii folosind o scenografie multimedia complexă.   

Grupul RIFF a dovedit în cei 50 de ani de activitate că poate să fie mereu actual, că poate să surprindă publicul și să atragă noi spectatori, apropiind generațiile. Cu peste 3500 de spectacole în țară, dar și în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, formația RIFF se definește ca ”un grup de concert”, un grup care îndrăgește prestațiile live, fiecare spectacol fiind unic, o sărbătoare a muzicii rock românești.