Conferință „7 Cuvinte ale iubirii”

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Facultatea de Medicina "Victor Papilian", Strada Lucian Blaga 2A, Sibiu 550169, Romania

Despre

Cum devine iubirea un imperativ? Are iubirea limitele ei? Care e raportul dintre iubire și teamă? Cine ne predă marile lecții de iubire? Și cât de adevărat putem iubi, până la urmă?

De multe ori, când vorbim despre iubire, ne gândim la aceasta ca la un lucru abstract, ca la un ideal măreț care poate fi greu de atins. În esență, însă, iubirea este cea care anulează orice graniță, orice barieră între noi și cei din jurul nostru. Iubind, putem vedea frumosul din inimile oamenilor, putem să trecem peste toate neajunsurile, pentru că iubirea este cea care dă naștere celor mai frumoase povești. Chiar dacă de multe ori iubirea aduce cu sine suferință, temeri, nesiguranță, tot ea ne poate ridica pe cele mai înalte culmi.
"Iubirea este atunci când ajungi să-l trăiești pe omul de lângă tine, când ajungi să fii în pielea celuilalt, când ai un trup și două inimi"!

Așa definește iubirea părintele Visarion Alexa, "duhovnicul dintre betoane", omul care a reușit să adune în jurul său o comunitate de oameni frumoși și luminoși.

Părintele ne va vorbi despre cele "7 cuvinte ale iubirii" joi, 24 octombrie, ora 18:00 în Aula Magna din cadrul Facultății de Medicină din Sibiu!