Expoziția de fotografie „Fețele orașului” la NAG Sibiu // Galeria ArtPoint


Data și ora:
Gazdă:

Piata Mica, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Fotograful Radu Poșa își expune lucrările fotografice din cadrul seriei „Fețele orașului” în Orașul Artiștilor cu ocazia evenimentului național Noaptea Albă a Galeriilor.
 
15-17 octombrie 2021 // orele 15:00-22:00 // Piața Mică din Sibiu
 
Despre expoziție:
În turul galeriilor de artă din Piața Mică pot fi admirate și lucrările fotografului sibian Radu Poșa. „Încă studiez, sunt în continuă mișcare. De câțiva ani mă ocup de fotografie, pe lângă alte hobby-uri și job, și îmi place mult ceea ce fac”, mărturisește fotograful. În prezent își urmează studiile în domeniul fotografiei și, ca tematică, abordează mai ales portretul, plăcându-i să surprindă trăirile, gesturile și expresiile celor pe care îi surprinde cu obiectivul său.

Expozița sa, „Fețele orașului”, reprezintă o expunere a orașului și a oamenilor în diferite ipostaze. „Este o expoziție mixtă care cuprinde fotografii cu orașul, oamenii, teatrul, muzica, într-un cuvânt - Sibiul”, spune Radu Poșa. Artistul expune 10 fotografii amprentate de caracterul său artistic, fiind prezentate publicului într-un mod original.

___________

Oraşul Artiştilor are loc în fiecare an în Piaţa Mică, în faţa Turnului Sfatului, şi aşteaptă curioşii cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshopuri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care puteţi răsfoi cărţi despre artă.

___________

Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.