Gojira & Planet H [at] Faust


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Bass Aliens prezinta : Gojira & Planet H - Lansare single "OK"

= = [ Gojira & Planet H ] = =
👽👽👽👽👽👽
( - Unholy Records - )

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei - localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele Varză (Vița de Vie), Ne Place (ROA), Coboară-mă în Rai (Coma).

Gojira și Planet H s-au cunoscut în cadrul proiectului “Green Channel”, însă au început să colaboreze intens în special în ultimul an. În prima jumătate a lui 2012 au produs împreună piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) - două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România.

05 iunie 2013: Gojira & Planet H lansează împreună cu DOC și Deliric videoclipul noului lor single, "Fac Ce-mi Place".

https://instagram.com/gojira.official
https://instagram.com/planet__h

https://soundcloud.com/gojira
https://soundcloud.com/planet-h

https://www.youtube.com/GojiraPlanetH

==== [ Line-up ] ====

= = [ Tazzikee ] = =
👽👽👽👽👽👽
( - Bass aliens - )

Tazzikee - Pe numele real, Paul-Adrian. A avut o atractie fata de Hip-Hop,Drum&Bass,Dubstep si muzica electronica inca din anii 2000'. In 2008,la 15 ani si-a infiintat prima lui trupa hip-hop (Masiv) in orasul natal, Sibiu unde a concertat de cateva ori. Situatia finaciara fiind nu prea buna pe vremea aceea si scena muzicala avea cerinte destul de mari, a adus trupa la final dupa 1 an de zile. Atractia pentru producere muzicala si ideea de a impartasi cu ceilalti melodiile pe care le descopera insa nu dispare ci dimpotriva, de data asta cu mix-uri de Liquid Drum&Bass, Drum&Bass si Neurofunk. Fiind la inceput pe scena de Drum&Bass din Romania, a mixat alaturi de DJ printre care se numara MadLiquid, Diminisher, Spit, Syl, Boogeyman, Eres, Mvrivs, D.Vibez, Luxxgang, Adrian Pop precum si alte nume. Printre artistii preferati de Drum&Bass si alte subgenuri se numara Pendulum, The Qemists, DJ Hazard,Camo&Krooked, Netsky,June Miller,Wide Awake, Kove, Black Sun Empire, Andy C, Dimension, Modestep, Noisia, Loadstar, Teddy Killerz, Delta Heavy, Coppa, Segment&Concept Vision, Khronos, Neonlight, Chase&Status si multi altii, care de altfel pot fi gasiti si in mix-urile lui.

https://www.facebook.com/tazzikee.official
https://www.soundcloud.com/tazzikee-paul

= = [ Noize ] = =
👽👽👽👽👽👽
( - Bass aliens - )

Noize a intrat in scena muzicii la varsta de 15 ani in orasul natal, Timisoara, un nucleu al scenei underground romanesti. A inceput cu deep/tech house, iar apoi a ajuns la ramura "intunecata" a muzici: drum and bass/dubstep/dub/bass, avand in bagajul sau muzical artisti precum Bredren, Alix Perez, SubMarine,etc. Dorinta lui cea mai mare este sa atinga un numar cat mai mare de oameni prin muzica si arta sa, simtind ca prin seturile sale se exprima cel mai bine.

https://www.facebook.com/MrN01z3/
https://www.mixcloud.com/ala-i-noize/

= = [ Fander ] = =
👽👽👽👽👽👽
( - Bass aliens - )

https://www.facebook.com/BeniaminOnut/
https://www.soundcloud.com/beniamin-onu/fander-bassaliens-promo-mix

====================

= [ Visuals ] =
Xaiko Visuals

= [ Sound ] =
HK Sound

= [ Login ] =
15 RON

=======================