„Doar sunt” @ 25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Data și ora:
Bilete:
INTRAREA LIBERĂ
Gazdă:
Strada George Barițiu 7, Sibiu 550178, România
Organizator:

Despre

„Doar sunt”, coordonator Bianca Babeș
An de an, Asociația Teia semnează acest proiect comunitar în cadrul festivalului. „Doar sunt” se află deja la a ZECEA sesiune, fiind coordonat de psihologul Bianca Babeș. La edițiile precedente proiectul a presupus realizarea unor spectacole de teatru cu femei de la Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu, cu beneficiari ai Centrului Maternal Sibiu, cu tineri cu deficiențe și cu copii abandonați.
În contextul actual, devine mai importantă ca oricând dimensiunea comunitară a Festivalului nostru.
Anul acesta proiectul „Doar sunt” vizează integrarea tinerilor cu deficiențe din cadrul Centrului de Terapie Ocupațională Sibiu.
Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.