Atelierul de creat poveşti // Spiriduşii lui Moş Crăciun


Când:
16 Decembrie 10:00 14:00
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 16 decembrie, orele 10:00 şi 12:00
---------------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: SPIRIDUŞII LUI MOŞ CRĂCIUN - DECORAŢIUNI

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Diana Ribana încheie sezonul atelierelor de creaţie din acest an, la Teatrul GONG, cu una dintre cele mai frumoase poveşti, povestea Crăciunului. Pentru că mai avem foarte puţin de aşteptat până la sosirea lui Moş Crăciun, ne vom transforma şi noi în spiriduşi şi îi vom veni în ajutor. Învăţăm prin metode simple de tăiere-decupare-lipire să creăm cele mai fascinante decoraţiuni de Crăciun, de la conuri colorate, globuri din diverse materiale, la îngeri din hârtie şi bulgăraşi de zăpadă argintie.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Alte sugestii

23 Sep
Încurcă-i drace!
Teatru
Începe la 19:00  |  Fabrica de Cultură - Sala Lulu, Strada Triajului 1, Sibiu 557260, Romania
23 Sep
Avioane de hârtie
Teatru
Începe la 20:00  |  TNRS - Sala Cavas, Bulevardul Victoriei 5-7, Sibiu 550024, Romania (Incinta Facultății de Litere și Arte)
25 Sep
D'ale Carnavalului
Teatru
Începe la 19:00  |  TNRS - Sala Mare, Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2, Sibiu, Romania
26 Sep
Emigranții
Teatru
Începe la 19:00  |  TNRS - Sala Mare, Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania
Vezi mai multe evenimente