Adults Only - expoziție


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 27, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Paul Cristian Cordos revine la Sibiu cu proiectul Adults Only, o colectie de zece nuduri, fiecare din fir continuu de sârmă.

Deschiderea expozitie are loc la NOD, din Piata Mica nr. 27, in data de 1 martie de la ora 18.00.

Lucrarile sunt inspirate de doua modele care au pozat pentru acest proiect, ideea fiind inițiata chiar de unul din modele, aceasta comandând un nud sârmă pe care l-a oferit prietenului ei.

Realizate minimalist, autorul a evitat expunerea ostentativa a nudurilor sale, mentinand un cadru discret, accentul fiind pus pe formelor feminine care transmit energie erotica.

Lucrarile sunt dedicate frumusetii si elegantei feminine, cu un parcurs de la formele rubensiene pana cele contemporane, artistul impunand un mod modern de manifestare a artei si nonconformismului.

Nudul insemna frumusetea absoluta, lipsita de ipocrizie, intoarcerea la frumusetea pura si naturala.

Paul Cristian Cordos a descoperit activitate artistica de modelarea sărmei in urma cu 17 ani.

De atunci a expus si sustinut performante artistice la Cluj-Napoca, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Viena si Paris, iar lucrarile sale se bucura de apreciere in Romania, Italia, Franta, Belgia, Austria, Marea Britanie, Canada, S.U.A. si Japonia.

In anul 2010 a fondat conceptul Art Bending, lucrari din fir continuu de sârmă in stil minimalist, o simbioza intre arta si obiect.

Nudurile raman la NOD timp de o luna pentru a putea fi admirate si cumparate de public.

NOD - Piata Mica 27
INFO 0745047070