Lansare de carte: "Be Branded" by Dana Lupșa

Lansare de carte

Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

"Be Branded" sau cum să devii un profesionist memorabil.

Dana Lupșa este lector universitar doctor la Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de știinte Economice și Administrarea Afacerilor, unde predă, încă din anul 2003, discipline din sfera managementului. Pasiunea pentru comunicare și branding s-a născut odată cu asociația pe care o conduce din anul 2014, Asociația Happy Moms, care are ca scop susținerea femeilor și mamelor care își doresc să devină antreprenoare prin programe educaționale și networking. Profesia de PR, consultantă în management, marketing și comunicare, cursurile de branding și comunicare, susținute constant pentru publicul larg sau pentru antreprenoare, preocuparea pentru dezvoltarea personală și spirituală, au condus la ceea ce azi putem numi brandul Dana Lupșa. Dana lucreaza doar cu femei deoarece le înțelege provocarile, știe cum să le motiveze și îi place să le ajute să strălucească din punct de vedere profesional.

Cartea "Be Branded" este un ghid complet și complex de branding personal care, prin prisma exercițiilor practice, a explicațiilor și a propriei povești a autoarei, inspiră la a descoperi autenticul valorilor și misiunii noastre personale, a le da viață și a le îmbrăca în „veșmintele" potrivite și apoi a le comunica pline de entuziasm și bucurie.

Numarul de locuri la eveniment este limitat. De aceea, pentru a-ti confirma prezența, te rugăm să trimiți un mail la adresa dalinevents@gmail.com. Vei primi in cel mai scurt timp un mail de confirmare. Mulțumim!