”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!”, ediția a II-a


Data și ora:
Gazdă:

Strada Avram Iancu 1, Sibiu, Romania

Despre

Spre diferență de celelalte generații, cea a tinerilor din ziua de azi este mult mai atentă și receptivă la problemele de mediu. Probleme la care sibienii adulți de azi contribuie atunci când nu sortează deșeurile pe care le produc în fiecare zi. Tocmai de aceea, prin proiectul ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!” prezentăm  copiilor din cinci școli primare sibiene regulile după care funcționează colectarea selectivă, rostul acestor reguli și efectele benefice asupra mediului. Reguli și rosturi pe care, mai apoi, să le povestească și adulților de acasă: părinți, bunici, vecini și așa mai departe. Întâlnirile celor aproximativ 500 de elevi sibieni cu eroii colectării selective, precum și cu specialiști din domeniu sunt programate luni, 4 octombrie 2021, și miercuri, 6 octombrie 2021. Alături de PETrică, Miticlă, Tanti Rezi, Mărie-Hârtie și BIOrel, eroii colectării selective, copiii vor urmări și scurte filme educative pe tema colectării selective, în deplină siguranță sanitară.
 
Lăsați și voi copiii să vă vorbească despre deșeuri accesând resursele informaționale ale acestui proiect, publicate prin intermediul ziarul Turnul Sfatului, la adresa www.turnulsfatului.ro/proiecte, secțiunea ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri”, ediția a II-a.
 
 
”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!”, ediția a II-a, este un eveniment cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu și de către Consiliul Județean Sibiu.
 
Parteneri: Soma, Oasis, Azets, Romgaz și Cinegold
 
Organizator: Asociația de Bun Gust