Do The Reggae - Tribute to MISTAH BOOGIE

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Marti, 25 august a fost ziua in care MISTAH BOOGIE a plecat dintre noi (cel putin pentru o perioada de timp).
Evenimentele sustinute impreuna, mesajul si mai ales spritul sau liber vor ramane vesnic in amintirea noastra, iar pe aceasta cale va invitam sa ne aducem aminte de BOGDAN FILIPEANU si cantecele sale, sa ne distram si sa ne bucuram de viata asa cum si lui ii placea sa o faca.

''Pe curand frate drag!'
----------------------------------------------------------------------------
LINE UP :

DEPROOTS - Buc
Avid colecționar și pasionat de aporoape toate genurile și stilurile muzicale, Bogdan a dezvoltat o afinitate pentru stilurile muzicii negre “de peste ocean”, combinând apoteotic sunete nord-americane, anglo- și latin-caraibene sau braziliene. De-alungul timpului a avut o ascensiune destul de diversificată, putând fi ascultat în Europa în deschiderea unor artisti precum Afrika Bambaataa, DJ Jazzy Jeff, Theo Parrish, Aba Shanti I, Daddy G (Massive Attack), Grandmaster Flash, Bonobo, DJ Andy Smith ( Pottos Head), Theo Parrish, General Levy etc.

ZEKARJAH - Buc
Robert Zaharia si-a inceput calatoria muzicala in anul 2008 sub numele US, este membru fondator Kaya Foundation Romania si membru al echipei GrooveOn Radio din anul 2009.
Fundatia stilului pe care il abordeaza este muzica dub-reggae, dar seturile sale pot ajunge si in zona muzicii electronice,dnb,downtempo,jazz beats.
A impartit scena cu artisti locali dar si internationali: Psyhofreud ( NR), Brain Damage ( Fr), Dreadzone Soundsystem ( England), Panda Dub ( Fr) ), Subcarpati, Fratii Grime, Cred Ca Sunt Extraterestru, etc

http://www.mixcloud.com/zekarjah/
https://www.facebook.com/zekarjah/?fref=ts

NATTY NED - Do The Reggae (Sb)

Do the Reggae a luat nastere ca si concept in 2012 si de atunci am sustinut diferite petreceri, evenimente si festivaluri atat in tara cat si in afara, pentru promovarea si sustinerea muzicii si miscarii reggae.
Natty a impartit scena cu artisti precum Gregory G Ras (Hungary), Micah Shemaiah (Jamaica),Prince Sol (Serbia),
Rea Tas (Croatia), Mighty Boogie,El Negro, Jhonny King, Kaya Foundation, Irie Warriors etc.

http://www.mixcloud.com/natty-ned/
https://www.facebook.com/nattynedselekta/?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Do-the-Reggae/432765663428818
----------------------------------------------------------------------------
Intrare libera! Va asteptam cu drag!
One Love!