Muzicanții din Bremen

Muzicanții din Bremen


Bilete:

12 Lei/ Persoană

Gazdă:


Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Data și ora:

Despre

În aplicarea Hotărârii de Guvern nr. 1242/08.12.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, participarea la eveniment este permisă doar pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă.
Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, în limita a maxim 50% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară.

***
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Sala Etaj
MUZICANŢII DIN BREMEN
după Fraţii Grimm, traducere din limba germană de Zoltán Kalmár
REGIA: Lilly Krauss-Kalmár; SCENOGRAFIA: Maria Bodor; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Daniela Dragomir, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Lilly Krauss-Kalmár (voce);
durata: 50 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
„Muzicanţii din Bremen” este o adaptare după Frații Grimm, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, pe muzică compusă de Florin Grigoraş. Producția Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong reuşeşte să păstreze substanţa iniţială şi specifică poveştilor prin mijloacele tradiţionale teatrului de păpuşi. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuinţă stăpânului său, a pornit la drum spre oraşul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra oraşului. Călătoria se dovedeşte a fi o întreagă aventură, plină de culoare şi ritm, alături de un câine, o pisică şi un cocoş, noii prieteni ai drumeţului.
Povestea reprezintă de fapt, un mijloc de a ne convinge că, în cele din urmă, speranța de a găsi o cale spre izbândă, spre idealul dorit, triumfă.
data premierei: 12 aprilie 1997.

Sursa text & foto