„Muzicanții din Bremen”, la Șura Culturală Gușterița


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mălinului 2, Sibiu 550271, România
Organizator:

Despre

Pentru al șaptelea an consecutiv BIS Teatru mută scena de spectacole în cartierele Sibiului și aduce, în cadrul ediției 2021 a acțiunii „Teatrul din Cartier” - acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu - patru evenimente culturale, în cartierele Trei Stejari și Gușterița. „Teatrul din Cartier” va debuta în acest an în data de 1 august, cu un concert al trupei Țapinarii și va continua până în data de 15 august cu alte trei evenimente, două spectacole de teatru și o proiecție de film în premieră la Sibiu, pentru publicul din cartierele Trei Stejari (la Grădina BIS) și Gușterița (la Șura Culturală). Programul complet al evenimentului este publicat pe pagina de Facebook Teatrul din Cartier.
„Muzicanții din Bremen” - un show muzical pentru toate vârstele: pentru părinți, pentru bunici, pentru mămici, pentru tătici, pentru vecini, pentru toată urbea.
Un spectacol proaspăt, cu voioșie și cu muzică live compusă de Charlie Fălămaș (aka Paco Ziyou).
Un spectacol care i-a bucurat și i-a emoționat pe rezidenții din căminele pentru persoane vârstnice de pe raza județului Sibiu, în cadrul proiectului “Povești pentru bunicii noștri”.
Un spectacol despre toleranță și comuniune, dar mai ales despre puterea de a fi ÎMPREUNĂ și despre prietenie.
Povestea celor patru muzicanți care nu vor ajunge niciodată la Bremen ne învață cât de importantă este călătoria alături de cei care te inspiră. Mai importantă chiar decât destinația. “Dacă nu știi încotro mergi, întotdeauna vei ajunge acolo. Dar e nevoie să credem. Uite, eu cred”, nechează măgarul simpatic din povestea care a atins copilăria multora dintre noi.
“Muzicanții din Bremen”
un scenariu original după povestea Fraților Grimm.
Performeri: Paul Bondane, Dumitru Stegărescu, Claudiu Fălămaș, Laura Luca/ Andrada Grosu.
Măști: Ioana Aida
Muzica originală: Charlie Fălămaș
Scenariul și așezarea în scenă: Bogdan Sărătean
Sound design: Trio ALEX (Radu, Pashca, Ciubăr)
Artwork (afiș): Sabina Colceriu
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Sursa text & foto