Ora de lectură din ”Casa de iarnă”


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

În cea de-a noua „Oră de lectură“, duminică, 24 noiembrie, de la ora 15.00, vom asculta câteva fragmente din „Casa de iarnă“ de Ben Guterson, în lectura actorilor Lerida Buchholtzer și Cătălin Neghină de la Teatrul Național „Radu Stanca“.

Casa de iarnă, primul volum al trilogiei cu acelaşi nume, este o fantezie urbană inteligentă şi captivantă.

Casa de Iarnă este hotelul plin de secrete și oaspeți bizari al venerabilului domn Norbridge Autumnal, unde Elizabeth, o fată superdeșteaptă, pasionată de șarade și jocuri de cuvinte, ajunge să-și petreacă vacanța. Împreună cu noul ei prieten, Freddy, Elizabeth explorează toate cotloanele hotelului și mai cu seamă biblioteca uriașă, unde găseşte, consemnate încifrat, pagini din istoria cel puțin ciudată a locului. Cu ajutorul unei cărți magice, fata începe să dezlege mister după mister și descoperă că viața ei și trecutul familiei lui Norbridge sunt inexplicabil legate. Și, pentru că șirul coincidențelor nu se oprește aici, Elizabeth este singura care poate să ridice blestemul ce apasă asupra Casei de Iarnă și să arunce-n aer toate enigmele care o înconjoară.

„O carte numai bună pentru toți cei pasionați de puzzle-uri și jocuri de cuvinte, amintind de biblioteca domnului Lemoncello și de Pseudonymous Bosch.“

Evenimentul este gratuit. Înscrieri pe sibiu@humanitas.ro