Expoziție 1/2 Sofian Albert 1/2 Dan Șușa


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Zi de zi facem lucrurile doar pe jumătate. Rapiditatea cu care se derulează viețile noastre nu ne mai dă răgaz pentru a ne concentra pe ceea ce facem, astfel că orice acțiune primește doar jumătate de timp cu jumătate de atenție. 
Astăzi, la jumătatea serii, vernisăm jumătate de expoziție în Orașul Artiștilor. Sofian Albert și Dan Șușa intervin la jumătatea NAG (Noaptea Albă a Galeriilor) și vernisează, la opt și jumătate, expoziția 1/2.
Artiști: 
Sofian Albert – artist vizual
Dan Șușa – fotograf
Curator: Tudor St. Popa
1-9 oct, în fiecare zi, până la nouă și jumătate.
___________
Despre artisti:
Albert Sofian este doctor în arte vizuale și se recomandă prin activitatea intensă care cuprinde expoziţiile personale organizate la Sibiu, Brașov, București și numeroasele proiecte desfă- șurate în ţară și în străinătate. Succesul se reflectă și în solicitările pe care le primește de la galerii de artă recunoscute, precum și în prezenţa lucrărilor sale în colecţii private din România, Italia, Germania și SUA.
Pasionat din copilărie de Salonul Internațional de Artă Fotografică Sibiu, Dan Șușa visa ca într-o zi să nu mai fie doar simplu spectator, ci participant activ. În 2009 a absolvit un curs de fotografie, iar în 2010 visul lui devenea realitate, primele lucrări fiind incluse în concurs. De-a lungul anilor a adunat în portofoliu numeroase distincții, fotografiile sale fiind incluse în expoziții prestigioase și publicații importante. Născut în 1976 în Sibiu, Dan Șușa are o legătură puternică și cu Maramureșul, de unde provine tatăl său.
___________
Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.