Poteca Slow Food: La cules de ciuperci și plante medicinale


Data și ora:
Gazdă:
Râu Sadului 557205, Romania

Despre

Primul atelier al Potecii va fi condus de biologul Miruna Popa. Luăm pădurile și dealurile din jurul Rîu Sadului la pas, în căutare de ciuperci, plante comestibile și medicinale, le aflăm proprietățile și modul în care le putem folosi.

Tarif: 50lei/adult, gratuit pentru copii
Inclus: ghidajul, o hartă a județului Sibiu și o carte Povești de pe Potecă

Experiența Potecii Slow Food este una tip slow living, adică de descoperire înceată și propune petrecerea timpului împreună cu familia într-un sat din județul Sibiu sub pretextul unui interes comun: gustul mâncării și legătura cu natura.

Participarea la atelier se face prin rezervare în prealabil - email la PotecaSlowFood@gmail.com.

Pentru cine dorește să își extindă excursia în zona, o opțiune de cazare și masa este Casa de vacanta Vidrighin.