Scoala IL Caragiale si Comunitatea

Scoala IL Caragiale si Comunitatea


Gazdă:

Sibiu, Romania

Data și ora:

Despre

Descrierea activităţii: Această activitate crează un sentiment de apartenență, autenticitate și mândrie comunitară, un prilej de reîncărcare, momente de joc, de intercunoaștere și de interacțiune cu comunitatea.
Dorim promovarea valorilor locale, crearea unui sentiment de apartenență, autenticitate și mândrie comunitară, un prilej de reîncărcare, momente de joc, de intercunoaștere și de interacțiune cu comunitatea.
La această activitate vor participa elevi, părinți și cadre didactice, dar și invitați și este binevenită orice persoană sau trecător care dorește să se alăture adunării.
În ceea ce privește, expoziția de fotografie vor fi expuse fotografii, documente, mărturisiri din trecut despre şcoală, portrete precum și fotografii ale proiectelor comunitare desfășurate de fiecare colectiv al școlii în parte. 
Anul acesta, cu ocazia celei de-a V-a ediții, vrem să recreăm o punte între generații, prin expunerea unor fotografii de atunci și de acum, toate realizate în același loc, la școală. Personaje principale vor fi elevii școlii noastre, dar și părinții, frații acestora, împreună cu cadrele didactice din școală. 
Jocuri ale copilăriei de altădată propune petrecerea unui timp de calitate - părinți, elevi, cadre didactice - în natură, fără presiunea spațiului și activităților formale desfășurate în școală.
Picnicul reprezintă o modalitate de socializare presupunând o masă comună, la iarbă verde, întărind ideea de marea familie Caragiale.
 
Participanții la eveniment sunt încurajați să folosească trotineta sau bicicleta pentru deplasarea către spațiul desfășurării activității.
Activitatea se va desfășura în conformitate cu normele de protecție stabilite prin lege.