Sibiu: Lansare de carte - Dream Management

Lansare de carte

Data și ora:
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

Te-ai întrebat vreodată cum fac unii oameni să îşi realizeze toate visurile, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă? Aceasta este cartea care îţi va răspunde la această întrebare şi îţi va pune la îndemână metode testate şi validate ştiinţific pentru ca (şi) tu să îţi poţi realiza visurile. În turnul de fildeş al lumii academice, cercetătorii ştiu că nu există forţă motivaţională mai puternică decât cea a visurilor noastre. De asemenea, ei ştiu şi care sunt strategiile care funcţionează pentru a le realiza. Secretele sunt cunoscute, dar din păcate aceste informaţii nu sunt “traduse” pe înţelesul tuturor. Cu această carte, am dorit să contribui la un efort de “traducere” care să ajute cât mai mulţi oameni să aibă o viaţă mai împlinită. Vino la lansare şi apoi citeşte-o: te va învăţa cea mai importantă lecţie de management din viaţa ta, susţinându-te să devii managerul propriului tău vis!

“Când am auzit-o pe Zânuca (aşa îi spun eu Mirelei) vorbind pentru prima oară despre Dream Management am ridicat o sprânceană. Cuvântul “management” mă duce cu gândul către activitatea serioasă prin care gestionăm proiectele noastre de oameni mari. Cum poate ceva atât de serios sa aibă legătură cu visurile noastre? Am înţeles atunci când am participat la primul atelier de Dream Management. Cartea pe care o ţii în mână nu e o reţetă, căci fiecare vis are ingrediente speciale şi, mai ales, subiective. E mai degrabă ca un drum cu tot felul de marcaje testate ştiinţific. Te poţi opri la ele, le poţi încerca sau te poţi abate de la traseu ca să descoperi frumuseţi sau provocări ce te vor ajuta să creşti. Dar mai mult decât atât, prin poveştile ei, trăite sau culese cu grijă, cartea e inspiraţie pentru toţi aceia care simt că, undeva, mai adânc sau mai la suprafaţă, un vis mocneşte în aşteptarea omului ce poţi să devii pentru a-l împlini”. (Melania Medeleanu)

Mirela Oprea este licenţiată în psihologie şi ştiinţele educaţiei şi doctor în cooperare internaţională şi politici de dezvoltare durabilă. După o carieră în domeniul dezvoltării sociale, acum îşi dedică întreaga energie proiectului Dream Management, prin care ajută oameni să îşi realizeze visurile. Face asta prin programe de grup şi sesiuni individuale, ea fiind şi coach şi consilier format la şcoli din România, Italia şi SUA.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Incubator107. Introduce şi moderează Codruţă Răbăgel. Vă aşteptăm la lansarea care va avea loc în data de 2 decembrie, la orele 18.00-19.00, la restaurant Pasaj. Vă încurajăm ca pe parcursul serii să vă bucurați de preparatele din locația gazdă - Restaurant Pasaj Sibiu.

Pentru o bună organizare a evenimentului, v-am fi recunoscători dacă aţi putea să completaţi acest formular de participare (completarea durează sub 30 de secunde): https://forms.gle/cUeBgGt73AYndpmJA