Sibiu Magic Show

Festival  |  Teatru

Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ţinută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul şi invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitaţie, prestidigitaţie, clovnerie, pantomimă, dar şi elemente de circ şi cabaret, ediţia din acest an reuneşte în perioada 5 - 8 decembrie, în premieră naţională, artişti din Belgia, Italia, România, Spania şi Suedia.

Festivalul îşi deschide cortina în acest an, în ajun de Moş Nicolae, cu spectacole ce aduc în dar bucuria zâmbetelor.

Sibiu Magic Show propune și în acest an o experiență teatrală unică și incredibilă, în care imposibilul devine posibil prin spectacole de neratat, ce combină arta magiei cu muzica live, comedia și elemente de circ.

Programul complet al festivalului poate fi accesat aici:
https://bit.ly/2rVHMr0

Sibiu Magic Show este un eveniment finanţat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Sibiu.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11,00 - 18,00, sâmbăta între orele 10,00 - 18,00, iar duminica de la 10,00 la 14,00.

Preţul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei, tarif unic.

Fotografii