Slow food + slow travel + pandemie = ?

Slow food + slow travel + pandemie = ?


Gazdă:


Romania

Data și ora:

Despre

Conferință online despre slow food și slow travel și cum se împacă ele cu pandemia de SARS-COV2.
Luni, 16 noiembrie 2020
De la 16.00 până la 17.30
Unde: Facebook Live, aici https://www.facebook.com/gatetoromania

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢
Cristian Cismaru - Președinte Asociația My Transylvania și inițiatorul, printre altele, al Transylvanian Brunch
Andrei Luminea - Chef la restaurantul sibian Pasaj, unde are grijă să folosească și să evidențieze produse locale
Andreea Lazăr - Manager al Pensiunii Lazăr, Voineasa, județul Vâlcea și gazdă de #OlteniaBrunch
Gill Ecobescu - Manager de proiect, Asociația GAL Cheile Sohodolului, pasionat de îmbinările perfecte între nou și vechi, gazdă #OlteniaBrunch
Diana și Alex Sicoe - fondatori Rural Ai liber la tihnă, gazdă #MunteniaBrunch
𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫- Dana Gonț, jurnalist, realizator și prezentator de televiziune, autor al unor povești pe www.danagont.ro

Sursa text & foto