Atelier de social media pentru artiști


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Magheru 1-3, Sibiu 550185, Romania
Organizator:

Despre

Mai ales când ești la început, fără management și agenție de booking, aproape tot ce faci pentru trupa ta e “lucru manual”. Știm cu toții că trebuie să fim prezenți online și că internetul e cel mai eficient canal gratuit pe care îl avem la dispoziție, dar uneori pare greu, îți ia mult timp sau pur și simplu nu înțelegi de ce unele lucruri nu funcționează. Nimeni nu e expert la asta și aproape totul se învață din experiență.
Corina (Sibiu City App) vine să ne dea câteva idei și “scurtături” pe care să le folosim pentru paginile noastre de Social Media de artiști.
Ești și tu la fel de curios ca și noi? Înscrie-te la: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey22gOXpNIq9Kl6YWajm1ewitOgTS5yheglk3JLBzLPrW7og/viewform

*Contribuția pentru participarea la eveniment este o donație minimă de 10 lei.

Proiectul Music Hub este un proiect PLAY finanțat prin Fondul CitySense 1.0, un program al Fundației Comunitare Sibiu, implementat în parteneriat cu Wenglor și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
Fondul CitySense este un program de finanțare ce sprijină crearea unor prototipuri de soluții de tip Smart City, care prin utilizarea tehnologiei contribuie la creșterea calității vieții în Sibiu: fie oferă soluții pentru nevoile stringente ale orașului și ale locuitorilor săi,
fie fac viața în oraș mai frumoasă.