Marionete dansatoare // Atelierul de creat poveşti


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 28 ianuarie, orele 10:00 şi 12:00
----------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
- Marionete dansatoare - atelier de creaţie -

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Sâmbătă aceasta vă propuem nişte poveşti pline de....dans! Creăm marionete din hârtie, jucăuşe şi puse pe dans. Am început un nou sezon de ateliere de creaţie, nu lăsăm imaginaţia să se odihnească, lăsăm creativitatea să ne ghideze în cele mai dinamice ateliere de creat poveşti, prin lucru manual şi instrumente de educaţie non-formală.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro