Transilvania Tattoo Expo 2014


Data și ora:
Bilete:
10 lei/weekend
Gazdă:
The State Philharmonics Sibiu - Thalia Concert Hall Strada Cetății 3-5, Sibiu, România

Despre

Transilvania Tattoo Expo 2014
Cea mai mare conventie de tatuaje din Europa de Est, eveniment ajuns la a 6-a editie, Transilvania Tattoo Expo reuneste an de an cei mai mari artisti continente care isi prezinta lucrarile si executa tatuaje live pe clienti.
Anual sunt prezenti artisti tatuatori din: SUA, JAPONIA, SPANIA, MAREA BRITANIE, GERMANIA, BELGIA, LICHTENSTEIN, AUSTRIA, FINLANDA, NORVEGIA.
Editia din anul acesta a Transilvania Tattoo Expo va avea loc intr-o noua locatie. Multumita Filarmonicii de Stat din Sibiu puntea dintre scena tatuajelor si cea culturala este si mai puternica prin gazduirea
conventiei nostre la Sala Thalia, în perioada 20 – 22 iunie 2014.
Activitatile vor avea loc atât indoor, în foaierul Salii Thalia dar si în zona din imprejurimea cladirii care va fi amenajata pe diferite zone: zona de Chill Out, zona de Food & Drinks, zona de ateliere creative, zona
de joaca pentru copii, etc.
Scopul evenimentului la fel ca si in editiile anterioare este sa promovarea imaginii orasului Sibiu ca oras modern, tolerant cu noile forme de exprimare artistica dar si informarea si educarea publicului privind arta corporala. Transilvania Tattoo Expo ofera vizitatorilor ocazia de a vedea cum se executa tatuajele si posibilitatea de a interactiona cu artistii tatuatori precum si cu pasionatii acestei forme de arta.
Tematica aleasa pentru aceasta editie este American Rock’N Roll, aceasta tematica se va regasi atat in in stilul de decorare al locatiei evenimentului cat si prin natura muzicala a formatiilor care vor concerta, spectacolele artistice si prin prezenta unor elemente simbolice graitoare despre acesasta tematica, masini si motociclete clasice americane iar pentru prima ora aceasta editia va include si un campionat e poker, non-profit, in scopuri de divertisment si incurajarea interactiunii dintre artisti si public.
Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 10 lei/zi respectiv 10 lei/weekend. Elevii, studentii, copii sub 7 ani si pensionarii au access gratuit!

Fotografii

Alte sugestii

13 Dec
Festival de produse handmade Creative Buzz#24
Festival
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
25 Apr
Future Kids - Festival de oferte educaționale, ediția 1
Festival
Începe la 10:00  |  Biblioteca Astra, Strada George Barițiu 5, Sibiu 557260, Romania
13 Noi
JOCURI DE PUTERE | EL REINO | THE REALM
Film
Începe la 20:20  |  Centrul Cultural Ion Besoiu, Strada Emil Cioran 1a, Sibiu 550270, Romania
Vezi mai multe evenimente