Trenul cu 2 locomotive


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

”Trenul cu 2 locomotive” este un performance cu și de Claudiu Fălămaș pe texte de Iustin Panța. Veți auzi poezie, veți asculta muzică live și veți asista la un exercițiu prin care cuvintele încep să ia viață și să ne poarte emoțiile până la paroxism, după cum ar zice poetul Iustin Panța.

”Poetul Iustin Panța este unul dintre cei câțiva care au definit poezia românească din ultimul deceniu al secolului trecut. Continuator, până la un punct, al lui Mircea Ivănescu, a știut să se desprindă la timp, dar a rămas mereu în relații cordiale cu poezia acestuia. Nu sunt multe cărțile scrise în doi în literatura română care să fi fost atât de reușite, de memorabile ca întâlnirea dintre Ivănescu și Panța în ”Limitele puterii sau mituirea martorilor”. Puțini sunt, de asemenea, poeți-șahiști într-o literatură, iar Panța a fost unul dintre cei mai buni. Poetician pur-sânge, el problematizează scrisul pe măsură ce scrie și scrie pe măsură ce-și amintește.”
Claudiu Komartin

”Trenul cu 2 locomotive” este o producție BIS Teatru.
Proiect susținut de Marius Gruncă & Visit Transylvania.

Luni, 16 aprilie 2018, ora 21.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16
Rezervări tel. 0723 287 486
Preţ bilet: 20 lei
Un eveniment marca BIS Teatru.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.respirateatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 20.40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim