Academia ICon Arts


Address

Strada Frumoasă 52, București, România

Despre

Lansat în anul 2003, ICon Arts a devenit unul dintre cele mai complexe evenimente europene independente de artă contemporană. El reunește un curs internațional de artă contemporană (Academia ICon Arts) și un festival de concerte și spectacole (Festivalul ICon Arts).

Anual, la Sibiu se reunesc în jur de 150 de tineri participanți din întreaga lume, atrași de cadrul excepțional pentru experiențe dintre cele mai diverse: schimburi interculturale, dezvoltare profesională, self-management, concerte și workshop-uri susținute de nume cu autoritate în viața culturală internațională.

Academia ICon Arts este o dovadă că România poate oferi un cadru natural și cultural excelent și tot atâtea posibilități de dezvoltare profesională cât oferă și celelalte țări europene.

Profesorii Academiei ICon Arts sunt valori recunoscute pe plan internațional și fac parte din elita artiștilor ce susțin masterclass-uri în centre internaționale importante.

Spectacolele și concertele ICon Arts sunt destinate apropierii artiștilor de public și educării audienței, în scopul unei mai bune înțelegeri a artei contemporane.

Alte sugestii

Capital Cultural

Organizatie

Consiliul Județean al Elevilor Sibiu

Organizatie

FUNDATIA LOBBYART

Organizatie

Orin Arts&Crafts

Organizatie

Alandala Circus Project

Organizatie