Arena Platoș Păltiniș


Program

Închis
Vezi programul

Address

Păltiniș, Jud. Sibiu, România

Telefon

Despre

Complexul de schi si snowboard Arena Platos Paltinis si-a deschis pentru prima data portile in urma cu 8 ani de zile, in 2010. Resortul dispune de aproximativ 3.5 km de partii, impartite pe diferite categorii de dificultate si nivel.

Partiile sunt dotate cu 11 tunuri de zapada care garanteaza zapada. In acest moment partiile cu nocturna sunt deservite de 4 teleschi si 1 telescaun, destinat atat relaxarii fluxului de schiori si snowboarderi cat si celor care doresc sa foloseasca partia de sanii dotata cu nocturna sau sa faca o urcare si coboarare fara echipament.

Are si cel mai modern fun-park din Romania cu nocturna, unul construit pe trei platforme, fiecare numarand cate trei elemente de dificultate mica, medie si avansata.

Arena Platos Paltinis a fost conceput de la bun inceput ca un complex de sport si sanatate destinat in primul rand familiilor. Scoala de schi este una dintre cele mai bune din tara, cu profesori bine pregatiti si care ofera clientilor rezultate foarte bune. Avem si Gradinita pe schi destinata celor mici sa primeasca prima simtire pe schi. In incinta Scolii, incepatorii beneficiaza si de doua benzi rulante, care le faciliteaza invatarea sporturilor albe.

Centrul de inchirieri a fost, de asemenea, dotat cu echipamente de foarte buna calitate si cu o gama de marimi ce acopera de la cei mai mici schiori până la schiorii si snowboarderii avansați.

Cei mici au la dispozitie doua partii de incepatori unde pot descoperi tainele schiului si in urma cu un sezon, pentru ei a fost pregatita si Aleea cu Povești, o promenada pe care se pot intalni cu figurine din desene animate preferate.

Iar nu in ultimul rand, Arena Platos Paltinis este un loc de distractie garantata. In fiecare weekend, la Arena Platos Paltinis au loc concursuri sportive, unele destinate profesionistilor, altele destinate inclusiv familiilor sau concursuri ceva mai traznite, deja faimosul Miss Bikini sau Slide and Freeze, concursul în care concurenții trebuie sa traverseze pe schiuri sau pe placa un lac artificial construit la baza partiei. Party-urile si concertele ce au loc la Arena Platos au devenit legendare, apreski-ul fiind plin pana la refuz de fiecare data când sus la partie au loc asemenea evenimente.

Fotografii

Video

Alte sugestii

Oncești Păltiniș

Pârtie de schi

Arena Platoș Păltiniș

Pârtie de schi