Fundaţia Arhitext design


Address

Str. Academiei 18-20, 70109 Bucuresti, sector 1

Despre

ARHITEXT design – reprezintă de mai bine de 20 de ani un cadru de radiografiere constantă a spaţiului cultural românesc şi o punere în acord cu tendinţele internaţionale din domeniile arhitecturii, artei şi designului. Sprijinită în demersurile sale de arhitecţi români şi străini şi de teoreticieni consacraţi Fundaţia ARHITEXT design pune în valoare prin proiectele sale conceptul de dezvoltare durabilă, încurajează spiritul critic şi astfel trasezază noi tendinţe, identifică valori prezente şi viitoare.

Proiectele editoriale şi evenimentiale propuse şi dezvoltate converg către împlinirea ţelului fundamental al Fundaţiei ARHITEXT design, acela de a iniţia un proces de formare şi construire a unui context cultural românesc. De aceea, unul din aspectele importante pe care Fundaţia le are în vedere în demersurile sale sunt interdisciplinaritatea şi dialogul între domenii conexe.

Constanta în urmărirea şi împlinirea obiectivelor propuse cu 20 de ani în urmă, Fundaţia ARHITEXT design a devenit o platformă a schimbului de idei unde poziţii critice şi teoretice coerente formează şi construiesc amintitul şi permanent necesarul context cultural!

Alte sugestii

ASOCIATIA FILATELISTILOR DIN JUDETUL SIBIU

Organizatie

Transfăgărășan Challenge

Activități în județul Sibiu / Organizatie / Organizator de Evenimente

Școala Gimnaziala "Radu Selejan"

Centru de educație / Organizatie

Asociatia Monumentum

Organizatie

English MINDSET

Organizatie