Școala Trimitoare

Organizatie Non-Guvernamentala


Despre

”Școala Trimitoare” este o organizație non-guvernamentală, care își propune să contribuie activ la schimbarea cadrului educațional al României. 

Obiectivele noastre sunt simple, dar complexe: 
- Vrem sa creăm un univers comun pentru totii copiii 
- Oferim educatie non si informala 
- Iesim in natura pentru o mai buna intelegere a celor ce ne inconjoara 
- Dezvoltam experiente personale de care cei mici o sa se bucure mai tarziu Categoriile de copii cu care lucram: Toti! Consideram ca toti suntem egali si ca toti avem drepturi egale la experiente de neuitat. Incercam sa ne implicam pe plan local in microsocietatile noastre pentru o mai buna dezvoltare sustenabila. 

Ce oferim: 
- Tabere de vara 
- Organizare de petreceri tematice si educationale 
- Tururi educative
- Zone recreative pentru festivaluri sau targuri in aer liber 
- Ateliere pentru copii 
- Excursii de 1 zi 
- Cursuri de parenting 
- Ateliere creative pentru personalul didactiv din invatamantul conventional 

Cine suntem: Paul Darasteanu – Presedinte Dârz luptător împotriva rutinei, mi-am găsit împlinirea în lucrul cu copiii. De peste 7 ani în domeniul educației, am ajuns să depășesc limitele învățării formale, pentru a aduce în actul educativ mai multe din valorile în care cred: iubirea pentru natură și pentru diversitatea umană. Letitia Ioana – Marketing Guru Om de marketing cu peste 8 ani experienta si rezultate contorizabile in proiecte de marketing din domeniile farma, FMCG, IT&constructii. Iubitoare de natura si de proiecte sociale. Anca Maria Popa – Volunteering Expert Calma, energica și cu mult chef de viata. Am desfășurat acțiuni de voluntariat la peste 20 de evenimente și asociații toate având la baza activități destinate copiilor. 

Cum reusim sa organizam tot ce ne-am propus: - Cu ajutorul vostru! - Cu sprijinul autoritatilor locale - Cu suportul partenerilor fie locali, fie la nivel de tara

Alte sugestii

RETROMOBIL CLUB ROMANIA FILIALA SIBIU

Organizatie Non-Guvernamentala

Interakt Arts

Organizatie Non-Guvernamentala

Jugendforum Hermannstadt

Organizatie Non-Guvernamentala

Centrul Cultural Arab

Organizatie Non-Guvernamentala

Asociația INTERAKT ARTS

Organizatie Non-Guvernamentala