Gatsby


Address

Strada Nicolae Bălcescu 37, Sibiu 557260, România

Telefon

Despre

După mai bine de 6 luni de modernizări și dotări, Gatsby ia locul vechiului The Gallery. Am păstrat doar adresa, nu și obiceiurile fostului local. 
 
Situat în inima vechiului burg, chiar pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 37,  Gatsby este deschis de dimineața până seara târziu. Aici descoperiți o experiență gurmandă complexă, prin amestecul subtil al celor 5 simțuri: vizual, auditiv, olfactiv, gustativ și tactil, toate într-un ambient plin de verdeață luxuriantă.
 
Gatsby este mai mult decât un restaurant unde găsești preparate delicioase, Gatsby este o experiență în sine. Arta culinara rafinează simțurile și îți oferă mai mult decât un preparat. Descrie emoții, intensifică trăiri și îți dă posibilitatea de a explora diverse culturi. Meniul nostru te răsfață cu preparate de la steak-uri suculente, până la fructe de mare apetisante. Gustul este completat de ingredientele și condimentele locale.
 
Muzica, concertele live, teatrul sau spectacolele de standup sunt doar o parte din evenimentele prin care ne propunem să susținem comunitatea sibiană.

Suntem dedicați acestui loc, echipei care îi dă viață, oamenilor ce ne trec pragul, clienților fideli care ne-au devenit prieteni, dar si celor ce urmeză să descopere experiența Gatsby.

Photo Gallery

Alte sugestii

SIA Restaurant

Restaurant

Trey

Restaurant

Super Mama Drive

Restaurant

HALO

Restaurant

Atractiv

Restaurant