Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Taverna Racilor

Joi, 21 februarie, s-a anunțat lansarea singurei locații specializate pe pește și fructe de mare din Sibiu - Taverna Racilor. Restaurantul se deschide pe strada Turnului, nr. 17 și va beneficia și de o terasă frumoasă pentru zilele mai călduroase.

Vezi pagina Taverna Racilor

Braai Pick&Grill

Piața Habermann s-a îmbogățit cu încă un restaurant - "B r a a i". Conceptul locației - "live cooking" presupune că toate preparatele din meniu vor fi pregătite în fața clienților, bucătăria fiind la vedere.

Vezi pagina Braai Pick&Grill

Feel Fresh

Feel Fresh este un nou concept sibian de unde ne putem comanda sucuri naturale. Sunt 16 tipuri de rețete în combinații realizate 100% din fructe proaspete. Dacă vrei să le comanzi acasă sau la birou, e bine de știut că livrările sunt gratuite la comenzi minime de 4 fresh-uri.

Vezi pagina Feel Fresh

Bătrânu' Sas și Mândra la Cibinium

Două brand-uri sibiene pe care le îndrăgim și-au unit forțele într-o nouă locație frumoasă din Sibiu - Complexul Cibinium de pe str. Alba Iulia.

Bătrânu' Sas vinde aici aceleași produse din carne de calitate cu care ne-au obișnuit, dar și multe specialități semipreparate, iar în curând vor deschide inclusiv o zonă pentru a servi preparate calde.

Mândra funcționează ca o cofetărie & cafenea, însă propun în plus un meniu cu gustări rapide: sandwich-uri cu pâine proaspăt coaptă, sushi cu pește sau sushi vegetarian, supe cremă sau salate.

Vezi pagina Bătrânu' Sas Vezi pagina Mândra

Tucano Coffee (Shopping City Sibiu)

La Shopping City Sibiu s-a alăturat prima locație Tucano Coffee din oraș. Deși e un lanț internațional, cafeneaua are o atmosferă intimă și marjează pe motive etnice, hippie, într-o abordare cool. Și nu va fi singura cafenea Tucano din oraș - noul mall din Sibiu va avea și el una!

Vezi pagina Tucano Coffee (Shopping City Sibiu)

Enjoy Filicori - Shopping City Sibiu

Noua cafenea Enjoy Filicori, deschisă și ea recent în Shopping City Sibiu, propune o ambianță modernă și călduroasă. Aici ne putem restabili energia după o sesiune de shopping cu cafea bună, sucuri naturale, produse de patiserie, dulciuri și sandwich-uri.

Vezi pagina Enjoy Filicori

McDonald's - Nicolae Bălcescu

Chiar înainte de Anul Nou s-a deschis în Sibiu o nouă locație McDonald's, în zona centrului istoric - pe bd. Nicolae Bălcescu, în locul fostului restaurant La Plăcinte. Locație are un sistem modern de comenzi, ce va face ca timpul de așteptare să fie mult mai scurt.

Vezi pagina McDonald's - Nicolae Bălcescu

JOYME

Un nou pub se deschide la Sibiu curând - JOYME, pe Calea Dumbrăvii, nr. 28-32. Va avea un meniu divers, specific pentru un pub, cu preparate de la burgeri, flaamkuchen, până la pizza, vită sau pentru vegetarieni, dar o atenție mare o vor acorda și băuturilor.

Vezi pagina JOYME

Huma

Sibiul ducea lipsă de locații cu bucătărie orientală, dar noul Huma sigur ne va mai potoli pofta. Se va deschide zilele următoare pe str. Morilor și, fiind un restaurant de tip delivery, vom putea comanda mâncarea lor libaneză atât acasă, cât și la birou. Meniul e deja disponibil pe www.humafood.ro. Atenție, se lasă cu poftă maaare! :)

Vezi pagina Huma

Kombinat Gastro-Brewery

În parcarea de la teatru, pe strada Berăriei, s-a deschis zilele trecute Kombinat Gastro-Brewery - un restaurant puternic orientat către produsele locale, din zona Sibiului: păstrăv proaspăt de pe Valea Sebeşului, vită angus de la Marpod, afumături de la Gura Râului, pui gras de țară, brânzeturi maturate de la Cund și legume de la Grădina Verde. Setea se va potoli aici cu bere bună, direct din butoaie.

Vezi pagina Kombinat Gastro-Brewery

Taco Bell (Shopping City Sibiu)

Taco Bell a anunțat și el deschiderea unui restaurant la Sibiu, tot la Shopping City, în perioada următoare. Locația aduce mâncarea de inspirație mexicană ce a cucerit toată lumea și va fi primul Taco Bell lansat într-un oraș din afara Bucureștiului. Ne bucurăm să-l primim! :)

Vezi pagina Taco Bell (Shopping City Sibiu)

Avocado

Avocado, în sine, este simbolul mâncării sănătoase, dar mai recent a devenit și numele unei noi locații din Sibiu, de pe str. Școala de Înot. Restaurantul propune un concept care a prins avânt în ultima vreme - "Healthy Take Away" și aduce un meniu variant, mereu în schimbare.

Vezi pagina Avocado

Bufet

Pentru prima dată în Sibiu vom avea o locație doar cu... bagels. Nu sunt nici covrigi, nici chifle, nici produse de patiserie. În schimb, sunt gustări americane rapide, într-o îmbinare delicioasă de ingrediente, care pot servi ca mic-dejun, brunch și prânz. Suntem cu ochii pe lansare!

Vezi pagina Bufet

Salateria

Chiar în vecinătatea Supermamma de pe Calea Dumbrăvii se deschide curând o locație ceva mai "light", ce promovează un concept simplu - "Healthy food, healthy body, healthy mind!". Vom avea parte aici de salate, personalizate după propriul gust: cu sau fără dressing, cu sau fără carne, cu sau fără legumele preferate sau detestate. :)

Vezi pagina Salateria

Starbucks - Bd-ul Mihai Viteazul

La nici un an de la intrarea pe piața locală, Starbucks se extinde deja cu a doua locație din Sibiu. Cafeneaua se îndepărtează de perimetrul centrului și ajunge într-o zonă în care unii corporatiști sigur se vor bucura de TO GO-ul lor, ori de ambianța specifică lanțului.

credit foto: Turnul Sfatului

Vezi pagina Starbucks - Bd. Mihai Viteazul

Piano - Cocktail Gastro Pub

Piano este o nouă locație în oraș, în care poveștile sunt acompaniate de patiserie home-made, cocktail-uri și o gamă de 10 sortimente de bere draft. Aici, totul gravitează în jurul pianului, a inspirat unele dintre cele mai frumoase compoziții muzicale scrise vreodată. Și care, de ce nu, ar putea inspira o nouă experiență a socializării.

Vezi pagina Piano

Turtha Grill & Bar

Noua locație Turtha Grill & Bar, deschisă zilele trecute în spatele Turtha Sweet & Savoury, este o oază de natură si relaxare în inima Sibiului, departe de agitația urbană. La cât de bine arată, abia așteptăm să testăm toate preparatele din meniu! În plus, pe timp de iarnă, vei putea sta pe terasă ferită de frig prin pereții de sticlă.

Vezi pagina Turtha Grill & Bar

Hug The Plate

Noul Hug The Plate de pe strada Oituz 35 este un concept de locație cu mâncare perfectă pentru un mic dejun devreme sau unul întârziat. Găsim aici quiche, toast-uri, croissante, tarte, prăjituri și cafea bună de la Hug The Mug.

Vezi pagina Hug The Plate

Gogosh coffee & donuts

Gogosh este o locație cu donuts și cafea care îți vor îndulci ziua instant și o vor face mai bună, oricât de rea a fost. Găsești locația în Piața Habermann, pe strada Radu Stanca nr. 1 și este deschisă de la 10 dimineața la 10 seara.

Vezi pagina Gogosh coffee & donuts

146 I love Coffee - Hermannstadt - Speciality Coffee

O nouă cafenea a apărut recent în oraș. Se numește 146 I Love Coffee și se prezintă ca fiind spațiul de unde pasionații de cafea autentică, de specialitate, își extrag zilnic energia şi inspirația. Este deschisă de luni până sâmbătă pe str. Ocnei și e musai de vizitat. :)

Vezi pagina 146 I love Coffee

Naturo Juice

Prima locație Naturo Juice din Sibiu poate fi găsită pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Meniul lor este format din smoothie-uri clasice sau reinterpretate, limonade, băuturi verzi și sucuri energizante. Sticlele și paharele „to go” sunt perfecte pentru plimbările lungi în oraș.

Vezi pagina Naturo Juice

April Bistro

Un restaurant micuț, discret și cochet... Se numește April Bistro și este plasat în apropiere de restaurantul Butoiul de aur. Are un meniu restrâns, dar echilibrat, din care nu lipsesc supele, preparatele pe grill, pastele și câteva deserturi delicioase.

Vezi pagina April Bistro

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

Sibiul deghizat. 8 party-uri de Halloween de neratat
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
5 noutăți în această săptămână la Sibiu
Cele mai frumoase evenimente din Sibiu în perioada următoare