Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Bufet

Pentru prima dată în Sibiu vom avea o locație doar cu... bagels. Nu sunt nici covrigi, nici chifle, nici produse de patiserie. În schimb, sunt gustări americane rapide, într-o îmbinare delicioasă de ingrediente, care pot servi ca mic-dejun, brunch și prânz. Suntem cu ochii pe lansare!

Vezi pagina Bufet

Salateria

Chiar în vecinătatea Supermamma de pe Calea Dumbrăvii se deschide curând o locație ceva mai "light", ce promovează un concept simplu - "Healthy food, healthy body, healthy mind!". Vom avea parte aici de salate, personalizate după propriul gust: cu sau fără dressing, cu sau fără carne, cu sau fără legumele preferate sau detestate. :)

Vezi pagina Salateria

Starbucks - Bd-ul Mihai Viteazul

La nici un an de la intrarea pe piața locală, Starbucks se extinde deja cu a doua locație din Sibiu. Cafeneaua se îndepărtează de perimetrul centrului și ajunge într-o zonă în care unii corporatiști sigur se vor bucura de TO GO-ul lor, ori de ambianța specifică lanțului.

credit foto: Turnul Sfatului

Vezi pagina Starbucks - Bd. Mihai Viteazul

Piano - Cocktail Gastro Pub

Piano este o nouă locație în oraș, în care poveștile sunt acompaniate de patiserie home-made, cocktail-uri și o gamă de 10 sortimente de bere draft. Aici, totul gravitează în jurul pianului, a inspirat unele dintre cele mai frumoase compoziții muzicale scrise vreodată. Și care, de ce nu, ar putea inspira o nouă experiență a socializării.

Vezi pagina Piano

Turtha Grill & Bar

Noua locație Turtha Grill & Bar, deschisă zilele trecute în spatele Turtha Sweet & Savoury, este o oază de natură si relaxare în inima Sibiului, departe de agitația urbană. La cât de bine arată, abia așteptăm să testăm toate preparatele din meniu!

Vezi pagina Turtha Grill & Bar

Hug The Plate

Noul Hug The Plate de pe strada Oituz 35 este un concept de locație cu mâncare perfectă pentru un mic dejun devreme sau unul întârziat. Găsim aici quiche, toast-uri, croissante, tarte, prăjituri și cafea bună de la Hug The Mug.

Vezi pagina Hug The Plate

Gogosh coffee & donuts

Gogosh este o locație cu donuts și cafea care îți vor îndulci ziua instant și o vor face mai bună, oricât de rea a fost. Găsești locația în Piața Habermann, pe strada Radu Stanca nr. 1 și este deschisă de la 10 dimineața la 10 seara.

Vezi pagina Gogosh coffee & donuts

Belle Histoire

Belle Histoire este un restaurant recent deschis, unde găsești preparate pline de savoare, cu iz internațional, reprezentative pentru Anglia, SUA, Germania, Austria, Spania, Italia, Ungaria, China, Mexic, Singapore și, desigur, România. De încercat!

Vezi pagina Belle Histoire

146 I love Coffee - Hermannstadt - Speciality Coffee

O nouă cafenea a apărut recent în oraș. Se numește 146 I Love Coffee și se prezintă ca fiind spațiul de unde pasionații de cafea autentică, de specialitate, își extrag zilnic energia şi inspirația. Este deschisă de luni până sâmbătă pe str. Ocnei și e musai de vizitat. :)

Vezi pagina 146 I love Coffee

Naturo Juice

Prima locație Naturo Juice din Sibiu poate fi găsită pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Meniul lor este format din smoothie-uri clasice sau reinterpretate, limonade, băuturi verzi și sucuri energizante. Sticlele și paharele „to go” sunt perfecte pentru plimbările lungi în oraș.

Vezi pagina Naturo Juice

April Bistro

Un restaurant micuț, discret și cochet... Se numește April Bistro și este plasat în apropiere de restaurantul Butoiul de aur. Are un meniu restrâns, dar echilibrat, din care nu lipsesc supele, preparatele pe grill, pastele și câteva deserturi delicioase.

Vezi pagina April Bistro

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

Sibiul deghizat. 8 party-uri de Halloween de neratat
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
5 noutăți în această săptămână la Sibiu
Cele mai frumoase evenimente din Sibiu în perioada următoare
Evenimente de neratat în luna OCTOMBRIE la Sibiu