Music Hub

Organizator de Evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada General Magheru 1-3, Sibiu 550185, Romania

Telefon

Despre

De unde a început totul? Cine suntem?
Suntem o echipă de tineri cu multe idei, pasionați de muzică, de artă. Vrem să dăruim orașului un loc muzical, un loc de întâlnire și reîntâlnire, un loc al oamenilor care vor să simtă muzica, vor să creeze muzică, vor ca muzica să facă parte din viața lor.

Music Hub
A fost o simplă idee care a început să prindă contur într-o seară, la o bere cu prietenii, iar mai apoi la City Sense, hackathonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu. Tema era „Interacțiunea Offline” și s-a potrivit perfect cu dorința noastră de a crea un spațiu dedicat tuturor celor pasionați de muzică, profesioniști sau amatori, unde să învățăm unii de la ceilalți, unde formațiile pot repeta, unde se pot naște noi idei și formule artistice, un loc pentru concerte, open stage, ateliere și workshopuri, un loc unde putem asculta poveștile muzicienilor care ne inspiră.
De la idee a devenit plan, de la plan a devenit realitate. Cu pași mici, cu încredere, și mai ales cu pasiune, am reușit să ne întâlnim cu oameni care au fost încântați de existența acestui loc, care ne susțin și uite așa, iată-ne aici. Fundația Comunitară ne-a oferit contextul în care ceea ce la început a fost doar o idee, a devenit proiectul câștigător. Forumul German ne-a oferit spațiul în care Music Hub va lua ființă, iar Asociația Culturală Play ne-a luat sub aripă.
Plini de entuziasm, pregătim cele mai frumoase întâlniri cu voi și pentru voi. Music Hub va fi gazda lor și de asemenea, locul de repetiții pentru trupele sibiene și trupele ce se vor forma în acest loc fain - fain de tot!
Abia așteptăm să începem, să creștem o comunitate frumoasă pe note muzicale!
Cheers!

Photo Gallery

Alte sugestii

Institutul Național de Gastronomie România

Organizator de Evenimente

Fundația Educația Mâine

Centru de educație / Organizator de Evenimente

100 pentru România

Organizator de Evenimente

Unaintruna

Organizator de Evenimente

Asociația Club Sportiv Rokan Sibiu

Organizator de Evenimente