CHRONIC ON THE MAP TURNEU SIBIU 03 IUNIE 2023 PREMIER

CHRONIC ON THE MAP TURNEU SIBIU 03 IUNIE 2023 PREMIER


Host:


Bd. Mihai Viteazu, Sibiu, Romania, 550291

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Tecko Starr & Dj WicKeD aduc CHRONIC BACK ON THE MAP chiar la tine în oraș. Turneul promite să ne ofere petreceri în toată țara, mixate live de cei doi artisti!

Sound-ul este hip-hop autentic, cu elemente din muzica de top a momentului și un playlist adaptat locatiei noastre PREMIER LOUNGE BAR, din Sibiu, str. Oituz nr. 35, Sibiu.

CHRONIC reprezintă mișcarea cu DJ care vrea să promoveze cultura urbană românească, așa că toate cluburile sunt binevenite să participe pentru ca cei doi dj au pregatit un playlist bomba. Scopul e să aducă atmosferă misto, sa te faca sa dansezi, fie că ești fan sau nu de muzica hip-hop, fie ea underground sau hituri iubite si cantate de romani, la toate varstele.

Tuturor iubitorilor de muzica si dans CHRONIC ON THE MAP va promite un show in exclusivitate, cu muzica buna mixata live IMPREUNA de Dj WicKeD b2b TecKo StaRR, un spectacol editie limitata 2023, sa nu mai spunem ca nu puteti rata momentele TecKo StaRR live music production, cu productii proprii boom bap.

Hai să ne distrăm și să susținem mișcarea Hip-Hop, Rap, Trap, Boom Bap si RNB din județul Sibiu și din țara noastra!

GIVEAWAY ALERT 3 castigatori cadouri CHRONIC: 1 tricou la comanda, 1 bucket hat, 1 cana termica
Pentru participare follow pe paginile de instagram ale artistilor:
Str. Oituz nr. 35, Sibiu
Premier Lounge Bar pentru rezervari:
https://www.facebook.com/PremierLoungeBar

Sursa