Full Moon Retro Party

Outside Sibiu

Daten und Stunden:
Host:

zona Platos - Poiana Poplacii, DJ106, Păltiniș 550001, România

About

Hai să începem direct cu punctul culminant! Când ai prins ultima dată răsăritul, dansând, în mijlocul naturii? În Vamă acum doi ani, la cabană de Revelion? Say no more.
De când am construit terasa superbă de la Apresky, pe platoul unde rulează Făgărașii 24 de ore pe zi, visăm să facem din când în când câte o petrecere pe gustul nostru. Cu muzică bună, la răcoare sub cerul liber, și din când în când, cu câte un shot. Vara asta îi dăm drumul. În fiecare lună vom avea la Arena Platoș Păltiniș câte un party, sperăm că în serile cu lună plină.
Cel de-al treilea Full Moon Party se petrece pe 12 august. De la ora 20 urcăm cu telescaunul spre terasa cu vedere asupra Sibiului și superbilor munți Făgăraș de la Apresky. E party retro, nu cu Justin Bieber și din ăștia.
De muzică se ocupă DJ Dosta, într-o seară în care sperăm să prindem lună plină, să meargă bine cu focul de tabără.
Dacă nu ai făcut-o până acum, poți experimenta și dormitul în cort, pe pârtie. Am pregătit suficiente corturi, închirierea costă 30 de lei pentru cort/saltea plus o garanție de 270 de lei, care va fi returnată. Corturile se rezervă exclusiv prin telefon, la numărul 0736108187.
Full Moon Party
12 August 2022, terasa Apresky (în vârful pârtiilor B)
Acces de la ora 20
Muzică retro
Bilet acces la petrecere cu telescaunul sau pe jos: 22 de lei (telescaunul se oprește la ora 00:00)

Sursa text & foto