Între DA și NU - despre limite sănătoase în relație cu noi și cu ceilalți

Între DA și NU - despre limite sănătoase în relație cu noi și cu ceilalți


Tickets:

150 de lei

Host:

Daten und Stunden:

About

Tu știi să stabilești limite sănătoase? Poate că te întrebi ce sunt aceste limite (sau granițe) și cum ne afectează relațiile cu cei din jur. De fapt, a avea limite ne definește pe fiecare dintre noi, făcând o distincție clară între cine suntem și cine nu suntem, ce ne este specific nouă și ce nu. 
Limitele nu sunt egoiste sau neprietenoase, ci sunt o expresie a respectului de sine și a auto-îngrijirii. Această conștientizare ne ajută să ne afirmăm autentic și să ne păstrăm integritatea personală. 

Am creat un atelier practic pentru a-ți oferi un spațiu sigur în care să poți explora și înțelege mai profund când îți este mai greu sau mai ușor să spui "𝐃𝐀." sau "𝐍𝐔.", dar și ca să exersezi cum să iei decizii pe care tu însuți sau ceilalți să le respecte. 

⏰ 𝐂𝐚𝐧𝐝?
Atelierul se va desfășura fizic, în Sibiu, luni, în 13 mai Aleea Biruinței (zona Cedonia), nr. 8 - de la ora 18:00 la ora 20:00 dar și online, prin ZOOM, miercuri, 29 mai (același interval orar). Alege opțiunea dorită în formular:  https://forms.gle/aFYTR6wtpdjoGM9P9 

Numărul de locuri este limitat la 10 persoane pentru fiecare atelier și o persoană este confirmat(ă) abia după achitarea taxei de 150 de lei. Participarea la atelier se realizează într-un mediu sigur, ce pune accent pe confidențialitate și siguranță.    

🤔 𝐂𝐞 𝐯𝐞𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢?
Atelierul este unul practic, de autocunoaștere, realizat cu scopul de a înțelege mai profund natura limitelor personale și de a exersa sănătatea și bunăstarea emoțională și relațională. Vom explora cum ne simțim când ne punem limite dar și când ceilalți ni le încalcă. Vei afla cum să rămâi ferm(ă) chiar și când ceilalți întâmpină granițele tale cu rezistență sau cu ostilitate (și vei renunța la vinovăție). Vei învăța cum să te uiți în interior și să te întrebi cu blândețe: care sunt nevoile mele și cum pot să le îngrijesc? Punem accent pe dezvoltarea unei stime de sine sănătoase și echilibrate, bazate pe recunoașterea valorii intrinseci a fiecăruia. Vei avea ocazia să cunoști persoane noi, să te vezi într-o lumină pozitivă și să îți apreciezi calitățile și realizările. 

🛑 Materiale Asigurate:
Toate materialele necesare pentru atelier sunt incluse, inclusiv pauza de conectare ce include limonadă și alte gustări. 

🤔 𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢? & Cost?
Confirmă prezența ta prin completarea acestui formular: https://forms.gle/aFYTR6wtpdjoGM9P9  În scurt timp vei fi contactat(ă) pentru a definitiva detaliile legate de plată. Participarea necesită achitarea unei taxe de 150 de lei. 

🌟  𝐂𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞?
Sunt Alexandra Abrudean și sunt psiholog clinician, cu formare în psihoterapie (psihodramă) și trainer. Am o experiență de lucru cu grupuri vulnerabile și reușesc să găsesc putere acolo unde mulți văd doar durere. Cred că vindecarea are loc atunci când există o legătură autentică între oameni, atunci când aceștia se simt văzuți, auziți, acceptați și apreciați așa cum sunt, aici și acum. În decembrie 2023 am lansat pagina Conversații cu sens, cu scopul de a da startul conversațiilor care să te aducă mai aproape de tine, realizate în siguranță, sub îndrumare psihologică. 

🌱 Vrei să afli mai multe detalii? Trimite-mi un mesaj pe email la adresa alexandra.abrudean@gmail.com