Muzică în Catedrala Luterană

Muzică în Catedrala Luterană


Host:

Piata Albert Huet, Sibiu, Romania
Daten und Stunden:

About

De la începutul lunii iunie Biserica Evanghelică Sibiu (Biserica Sf. Maria) găzduiește tradiționalele concerte de orgă, din cadrul proiectului Muzică în Caterdala Luterană. 
 Seria de concerte va continua până în data de 17 decembrie 2022 în zilele de  marți de la ora 19:00, vineri de la ora 12:00 și sâmbătă de la ora 19:00.
Începutul lunii august va fi marcat de un concert extraordinar in data de 02, incepând cu orele 19:00, al CoroPiccolo Karlsruhe.
CoroPiccolo Karlsruhe este ansamblul vocal al Bisericii Evanghelice a orașului Karlsruhe. Corul a fost fondat în 1996 de către directorul său Christian-Markus Raiser. În fiecare an sunt dezvoltate mai multe proiecte, acordând prioritate muzicii corale a cappella.
 Corul este format din aproximativ 30 de cântăreți selectați. Repertoriul ansamblului variază de la muzica timpurie până în secolul al XXI-lea, de la importanta literatură a capella la marile oratorie baroc până la lucrări contemporane.

 Biletul de intrarea este de 20 lei pentru adulţi pentru concertele care vor avea loc în zilele de marți și sâmbătă, copiii sub 12 ani având gratuitate, iar intrarea este gratuită pentru concertele din zilele de vineri.
 Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Ferula Bisericii. 

Evenimentele se înscriu în cadrul proiectului “Muzică în Catedrala Luterană” şi este cofinantat de Primăria Municipiului Sibiu.