Telluric Nights - Hteththemeth @ Oldies Pub Sibiu

Telluric Nights - Hteththemeth @ Oldies Pub Sibiu


Host:


Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Daten und Stunden:

About

ROCK și TEATRU. Experiența unică a unui spectacol Hteththemeth - de la blues și bossa nova la progressive rock și avantgarde metal, totul completat cu multe momente de artă teatrală și o paletă largă de emoții și trăiri intense, ajunge și la Sibiu în cadrul turneului „Telluric Nights”.
Trupa Hteththemeth din Brașov a cântat în cluburi din toată țara și a urcat pe scenele multor festivaluri din România - Artmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Rock’n’Iasi, Ghost Gathering, Deep In The Underground, Maximum Rock Festival, Revolution Festival, Rock Over Luduș, Măgura Wave Festival, Top T Buzău, Babel FAST, Way Too Far Rock Festival etc.
În mai 2016, brașovenii au câștigat locul 2 în finala internațională Global Battle of the Bands de la Berlin, iar în august 2016 au cântat la Wacken Open Air Festival.
Biletele se pot cumpăra online pe platforma iabilet.ro, sau la intrare, în ziua concertului.
Notă: Accesul la eveniment al persoanelor care au achiziționat bilete la preț redus va fi condiționat de prezentarea unui act doveditor al călității de elev sau student (carnet de student sau de elev vizat la zi).

Sursa