"Re:Think" Expo în Orașul Artiștilor ⇢ SISAF 2021


Daten und Stunden:
Host:

Piata Mica, Sibiu, Romania

About

Galeria ArtPoint din Orașul Artiștilor găzduiește vernisajul și expoziția "𝗥𝗲:𝗧𝗵𝗶𝗻𝗸" - o colecție a schițelor realizate de artiștii de la #SISAF2021, care urmează să fie transformate în această săptămână în picturi murale de mari dimensiuni, pe zidurile gri din Sibiu.
Cât de ușor sau greu le-a fost să contureze conceptele picturilor murale? Cât de mult și-au pus la îndoială ideile, până au fost mulțumiți de propriile creații? Câte încercări, ajustări și foi aruncate se ascund în spatele unei lucrări câștigătoare?
 
Expoziții personale: 20⇢24 iulie / 11:00-22:00
Zilnic puteți descoperi în premieră în căsuțele din Orașul Artiștilor 1-2 schițe dintre propunerile de proiecte pe care artiștii SISAF le vor implementa pe ziduri.
 
Vernisaj: 25 iulie / 11:00
Duminică, înaintea Turului de Street Art, ne strângem din nou în Orașul Artiștilor, unde vom admira și interpreta împreună toate schițele artiștilor. Apoi, la ora 12:00, ne urcăm pe biciclete și luăm la pedalat orașul, din locație în locație, unde vom vedea pentru prima dată picturile murale finalizate. Va fi un circuit revelator, ce ne ghidează pas cu pas de la idee la mural. 

__________

Evenimentul face parte din cadrul #SISAF - un demers amplu de revitalizare a Sibiului prin artă stradală, ajuns la ediția a VII-a. În perioada 19-25 iulie, 11 artiști din România, Moldova și Germania vor aduce culoare pe zidurile gri din oraș, completând cele 96 de lucrări și 9.700 mp de picturi murale din anii precedenți.

Organizator: Asociația ART Factory Transilvania

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.