Roberto Morbioli Band - blues & soul

Roberto Morbioli Band - blues & soul


Host:


Piața Mică Nr. 16, Sibiu

Daten und Stunden:

About

Roberto Morbioli Band [Italy | USA] - blues & soul
Roberto Morbioli Band este un trio puternic, un melanj între blues-ul tradițional și cel modern, infuzat cu elemente soul, funk și jazz.
Roberto (chitară | vocal) este considerat unul dintre cei mai buni chitariști blues din Europa, performând frecvent la cele mai importante festivaluri blues din Europa și susținând numeroase turnee în statele Unite.

Andrea Caggiari (bas | vocal) este basist italian care a studiat la Accademia del Suono.
Liviu Pop (tobe) este un muzician român-american, cu un program încărcat de performance-uri soul, blues, funk, jazz, electronic, world music și experimantal. Pe lângă propria trupă, acesta colaborează cu o mulțime de artiști în proiecte de blues și soul. Liviu este cunoscut publicului din România din proiectele Blues Core (cu Hanno Hoefer & Raul Kusak) și Urban Unit (duo cu Raul Kusak).
Muzicianul este apreciat pentru intensitatea muzicii sale, creativitate, groove-ul înnebunitor, dar, mai ales, pentru muzicalitate și versatilitate.
-------
Evenimentul va avea loc pe terasa din Huet, iar rezervările vor fi onorate între orele 20:00 și 21:00. În cazul întârzierii, masa va fi atribuită altor clienți.
Rezervări: 0723.287.486

sursa