Strada Ioan Lupaș: SPAȚIU COMUN #3 || Street Delivery Sibiu 2022

Strada Ioan Lupaș: SPAȚIU COMUN #3 || Street Delivery Sibiu 2022


Host:


Strada Ioan Lupaș 18, Sibiu, Romania

Daten und Stunden:

About

La ediția a 5-a de Street Delivery Sibiu vom descoperi acele spații comune care formează agora și textura fundamentală a societății noastre. Timp de 5 săptămâni eliberăm 5 locuri de parcare din 5 spații diferite din oraș și le redăm cetățenilor.
****************************************
Am început pe 18 septembrie cu Strada Arhivelor, locul unde am ”plantat” pentru prima dată acest manifest urban, în urmă cu 5 ani.
***
Continuăm cu Str. Ioan Lupaș din Parcul Astra, unde avem sprijinul prietenilor de la Consommé Bistro.
V-am pregătit din nou un program lejer, de sfârșit de săptămână, alături de familie, căței, prieteni și cei dragi, perfect pentru a sărbători împreună într-un spațiu comun eliberat de mașini.
Mai mult de atât, la această ediție ne-am propus să facem o poză împreună, cu cele mai multe biciclete din #StreetDeliverySibiu. Ne bazăm pe ajutorul vostru.
---
Program:
ora 10:00 Oră de Yoga urbană cu Corina Stoica
ora 11:00  Atelier pentru copii cu Galeria NO!HAI Ambasada creativă: Orașul Fericit
ora 12:00 Daytime tunes cu The Eclectors
ora 16:00  Tango pentru începători și entuziaști
ora 17:30 Dj Mate
ora 20:00 DJ Dex (made from scratch)
Expoziții all day long:
- Space Delivery by George Roșu
---
Pentru că ne dorim orașe sustenabile și incluzive, la cea de-a 5-a ediție Street Delivery Sibiu, redăm spațiul omului-pieton, omului-copil, omului-biciclist și tuturor oamenilor care își doresc să trăiască, nu doar să tranziteze prin spațiul orașului.
Începând cu data de 18 septembrie ne dorim să transformăm timp de 5 weekend-uri, 5 spații ale Sibiului, în spații comune, ale noastre, ale tuturor oamenilor, unde să ne întâlnim cu voi, să ne bucurăm de toamnă, de sunete și muzici, să conștientizăm cât de firesc și de frumos este să fim diverși, și să sărbătorim frumusețea orașului pur și simplu.
#StreetDeliverySibiu5
****************************************
Street Delivery Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Develop cu sprijinul artistului George Roșu și al prietenilor de la Asociaţia Remediu și Fundația Cărturești, și este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală. 

Photos