Plantăm la Sibiu, jud. Sibiu

Plantăm la Sibiu, jud. Sibiu


Host:

Sibiu, Romania

Daten und Stunden:

About

Vă așteptăm cu mic cu mare la plantare! În primul rând, înscrie-te pe site ca să știm că vii și să primești toate detaliile prin email.

Date referitoare la eveniment:
07:30 - Plecăm de acasă spre șantiere, în grup sau separați.
09:00 - 10:00 - Ne adunăm și ne grupăm pe plutoane
10:00 - 10:15 - Facem instructajul și protecția muncii
10:15 - 15:00 - Plantăm puieții (desfașurare acțiune propriuzisă)
15:00 - 16:00 - Facem poze , ne bucurăm de rezultate și luăm masa
16:00 - 17:00 - Strângem gunoiul, și ne îndreptăm spre casele noastre
18:00 - Vorbim cu prietenii noștri

Date generale legate de participare:
1. PENTRU ACȚIUNE
Este important să fii îmbrăcat adecvat. Acest lucru înseamnă că ești echipat cu pantaloni lungi, bocanci, tricou cu mânecă lungă și hanorac dacă vremea este răcoroasă. În pădure temperatura este mai scăzută, ia aminte!
În mod obligatoriu trebuie să ai în dotare un rucsac. În el vei pune cele ce urmează a fi enumerate: hrană pentru o zi, mănuși de lucru, lucruri personale de care ai nevoie, lista continuă.
Este de preferat să ai un tricou de schimb, poate și o căciulă sau șapcă, în funcție de vremea de afară. Ia cu tine și o pelerină de ploaie, în caz că se scutură norii peste noi.
Pune și un bidon de apă de minim 1.5 litri și două-trei sandwich-uri, un baton de ciocolată sau glucoză, fructe uscate sau proaspete, vor face minuni în scurta pauză pe care o vei avea. Un pachet de șervețele este mai mult decât indicat 
Mănușile protectoare sunt extrem de binevenite pentru cei care vor folosi fie sapa de munte sau lopata, și chiar pentru cei ce plantează puieții efectiv
Dacă ai o sapă, o lopată sau un hârleț, ia-le cu tine. Nu știm câte vor fi și este mai bine să avem în plus decât în minus
NU UITA SĂ IEI CU TINE multă voie bună și dorință de a face un lucru bun alături de prieteni. Împreună înverzim România!

2. SĂNĂTATE
Dacă ai probleme de sănătate (probleme cardiace sau altele care pot afecta capacitatea ta de muncă și rezistența la efort) este bine să te menajezi. Cel mai important este faptul că ți-ai dorit să fii alături de noi.
Dacă în timpul acțiunii identifici o problemă de sănătate (sau de oboseală) la tine sau la colegul tău, oprește-te din muncă și adresează-te imediat șefului de pluton.

3. COPII
Nu ne putem asuma nici o responsabilitate față de copiii ce vor participa la această acțiune. Întreaga responsabilitate aparține exclusiv părinților sau însoțitorilor acestora.
Este important ca pe toată durata acțiunii copiii să stea în imediata vecinătate a părinților, aparținătorilor sau însoțitorilor. Părinții vor prezenta și explica pe toată perioada acțiunii copiilor fiecare etapă a procesului de plantare, respectiv se vor implica activ în a identifica elemente din cadrul naturii ce vor fi prezentate copiilor.

IMPORTANT
Și un ultim lucru: dacă aveți cazmale / hârlețe sau sape veniți cu ele.
Iar dacă nu v-ați înregistrat pe site, te rugăm să o faci pentru că generarea certificatelor se va face doar pentru cei inregistrati.

Mulțumim! Să ne vedem sănătoși!

sursa