Procedură de atribuire a locațiilor rămase disponibile pentru comerț stradal  pe b-dul. Nicolae Bălcescu

Procedură de atribuire a locațiilor rămase disponibile pentru comerț stradal pe b-dul. Nicolae Bălcescu

10 Mai, 14:12
Press release

Consiliul Local Sibiu a aprobat prin Hotărârea nr.66/2023 Regulamentul privind modul de autorizare și desfășurare a activității de comerț stradal alimentar pe domeniul public al Municipiului Sibiu, pe strada Nicolae Bălcescu. Prin această hotărâre s-a stabilit că pe bulevardul Nicolae Bălcescu pot fi amplasate 6 tonete pentru vânzarea de înghețată și 2 pentru popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
La prima sesiune de atribuire a locațiilor, în urma procedurilor, 5 dintre aceste spații au fost ocupate: 4 locații pentru vânzarea de înghețată și una pentru comercializarea de popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
Pentru că au rămas 3 locații neatribuite, în vederea ocupării acestora, prin HCL nr.189/2023, s-a aprobat organizarea unei noi proceduri și a unei perioade de programări online si de depunere a cererilor. Este vorba despre 2 locații pentru vânzarea de înghețată și 1 pentru popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
Cei interesați pot face o programare online în perioada 15.05.2023, ora 9.00 - 19.05.2023, până la ora 24.00. Apoi, urmează depunerea cererilor la ghișeul nr.2 de la sediul S.P.A.D.P.P. Sibiu (Piața Mică, nr. 22), conform programărilor, în perioada 22.05.2023- 26.05.2023.
 
Nu oricine poate însă depune astfel de cereri. O pot face doar comercianții care dețin un spațiu autorizat pe str. Nicolae Bălcescu, numai pentru produsele prevăzute a fi comercializate în interiorul unității și doar pentru categoria de produse specificate în Regulament a fi comercializate pe domeniul public.   
 
Mai multe detalii despre condițiile de atribuire a celor 3 locații, AICI: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/848
 

Primăria Sibiu

Other News

Podul Gării și alte 5 străzi intră în reparații

Podul Gării și alte 5 străzi intră în reparații

Press release

Veteranii de război și centenarii, mereu în atenția Primăriei Sibiu

Veteranii de război și centenarii, mereu în atenția Primăriei Sibiu

Press release

Din 2 octombrie se primesc cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie

Press release