Procedură de atribuire a locațiilor rămase disponibile pentru comerț stradal  pe b-dul. Nicolae Bălcescu

Procedură de atribuire a locațiilor rămase disponibile pentru comerț stradal pe b-dul. Nicolae Bălcescu

10 Mai, 14:12
Press release

Consiliul Local Sibiu a aprobat prin Hotărârea nr.66/2023 Regulamentul privind modul de autorizare și desfășurare a activității de comerț stradal alimentar pe domeniul public al Municipiului Sibiu, pe strada Nicolae Bălcescu. Prin această hotărâre s-a stabilit că pe bulevardul Nicolae Bălcescu pot fi amplasate 6 tonete pentru vânzarea de înghețată și 2 pentru popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
La prima sesiune de atribuire a locațiilor, în urma procedurilor, 5 dintre aceste spații au fost ocupate: 4 locații pentru vânzarea de înghețată și una pentru comercializarea de popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
Pentru că au rămas 3 locații neatribuite, în vederea ocupării acestora, prin HCL nr.189/2023, s-a aprobat organizarea unei noi proceduri și a unei perioade de programări online si de depunere a cererilor. Este vorba despre 2 locații pentru vânzarea de înghețată și 1 pentru popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. 
 
Cei interesați pot face o programare online în perioada 15.05.2023, ora 9.00 - 19.05.2023, până la ora 24.00. Apoi, urmează depunerea cererilor la ghișeul nr.2 de la sediul S.P.A.D.P.P. Sibiu (Piața Mică, nr. 22), conform programărilor, în perioada 22.05.2023- 26.05.2023.
 
Nu oricine poate însă depune astfel de cereri. O pot face doar comercianții care dețin un spațiu autorizat pe str. Nicolae Bălcescu, numai pentru produsele prevăzute a fi comercializate în interiorul unității și doar pentru categoria de produse specificate în Regulament a fi comercializate pe domeniul public.   
 
Mai multe detalii despre condițiile de atribuire a celor 3 locații, AICI: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/848
 

Primăria Sibiu

Other News

Primăria Sibiu a amenajat în oraș puncte de hidratare, în contextul caniculei

Primăria Sibiu a amenajat în oraș puncte de hidratare, în contextul caniculei

Press release

Închideri de trafic și parcări pentru desfășurarea Festivalului Internațional de Teatru Sibiu

Press release

Strada Uzinei intră în reparații de luni, 17 iunie

Strada Uzinei intră în reparații de luni, 17 iunie

Press release