Aeroclubul Sibiu "Hermann Oberth"

Aeroclubul Sibiu "Hermann Oberth"

Kreis Sibiu / Sport und Abenteuer


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada George Toparceanu FN, Sibiu, Romania

About

Aviație Sportivă- Şcoală de zbor
Aeroclubul Sibiu organizează, la cerere, zboruri de prezentare, salturi de prezentare cu parașuta în tandem.
Tarife:
Zbor de agreement cu avion ultrausor de doua locuri - 113€ + tva/ora de zbor fractionabila la 15 / 30 / 45 min.
Salturi cu parasuta tandem - 140 € + tva la care se poate adauga filmare in zbor, 30€ + tva. Pentru salturi cu parașuta e nevoie de programare si nu se execută iarna.
Deasemenea în cadrul Aeroclubului Sibiu puteţi urma cursuri pentru obţinerea licenţei:
- Pilot privat PPL-A: 120 ore de teorie şi minim 45 ore de zbor pe aeronava tip IAR 46 - pret aproximativ 6260 € all in.
- Pilot avion ultrauşor: 120 ore de teorie şi minim 40 ore de zbor pe aeronava Ikarus C42 - preț aproximativ 5000 € all in.
Paraşutist: 65 ore de teorie, 75 ore pregătire fizică şi minim 25 salturi cu paraşuta.
Aceste cursuri se desfăşoară la Sibiu si in toate aerocluburile teritoriale.
Tinerii cu vârsta între 16 şi 23 ani pot urma cursurile gratuit în limita locurilor disponibile la fiecare disciplina în fiecare an. (exclus PPL) Înscrierea la cursuri se face anual în luna ianuarie la sediile aerocluburilor teritoriale.
Tinerii care obțin gratuit brevetul de pilot aeronave ultraușoare pot fi selectaţi în loturile județene/naţionale pentru performanța sportivă. Cei talentați şi cu rezultate sportive deosebite pot obține gratuit programe PPL, programe de pregătire acrobaţie, pot promova în lotul național de acrobaţie, programe de obţinere licenţa instructori sau se pot angaja la Aeroclubul României.

Foști sportivi, instructori, clienți care au obținut brevetul de pilot PPL la Aeroclubul Sibiu au zburat sau zboara la companii mari aeriene pe avioane Airbus A320 , Boing 747,Boing 787, Boing 737, ATR 42-500, Fokker 100, AN 24 s.a.m.d.
Aeroclubul României este instituţie publică aflată în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, având în subordine 15 aerocluburi teritoriale în întreaga ţară, printre care şi Aeroclubul Hermann Oberth Sibiu. Aeroclubul este o unitate de pregătire şi perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum şi structura sportivă de performanţă cu profil aeronautic.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Terrasportika

Centru de educație / Sport und Abenteuer

Asociatia Clubul Sportiv Young Till Death

Sport und Abenteuer

BASCHET - ALPHA SPORT TEAM SIBIU

Sport und Abenteuer

ACS Champions 2016 Sibiu

Sport und Abenteuer

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL SIBIU

Sport und Abenteuer