5 lucruri de văzut și făcut la SISAF 2018

5 lucruri de văzut și făcut la SISAF 2018


Luni, 2 iulie, începe SISAF ◦ Sibiu International Street ART Festival - evenimentul care de 4 ani colorează la propriu zidurile gri din Sibiu. Fiindcă apreciem așa mult impactul pozitiv pe care îl are în comunitate, am pregătit o listă cu lucruri de văzut, făcut și mai ales de plăcut la SISAF.

SIBIU STREET ART TOUR

Sibiu Street ART Tour este cel mai amplu Tur de Artă Stradală din România și primul tur de acest gen din lume, realizat exclusiv pe zidurile gri ale școlilor și liceelor. Circuitul cuprinde acum 47 de picturi murale și peste 3.500 metri pătrați de culoare și va fi îmbogățit cu alte 16 lucrări. Vă recomandăm să mergeți în tur cu bicicleta, astfel va dura aproximativ 3 ore.

Dacă nu vă impăcați cu hărțile fizice, v-am pregătit Street Art Tour-ul în varianta mobilă, direct pe Sibiu City App!

Pornește în circuitul Sibiu Street Art Tour

Live-Painting

În completarea muralelor, o parte dintre artiști vor picta în fața noastră, pe panourile amplasate în Parcul Sub Arini. Dintre acestea, unul va fi animat de o proiecție în seara de vineri. Un Live-Painting impresionant se va face și în fața Magazinului Dumbrava nu pe un panou, ci pe un obiect din spațiul urban pe care abia așteptăm să-l descoperim.

Street Music & Street Dance

În completarea artei, strada n-ar fi la fel fără muzică și dans. La SISAF 2018 vor fi concerte cu Macanache, Nopame, All This Band, iar 4 DJ vor pune muzică de joi până sâmbătă - Noisytape, Homeboy LDJ, Funkydrop și Tuți. Ca dans, trupele de la Kolorat Dance Studio au pregătit 3 show-uri, în 3 locații diferite din oraș.
Locația principală a evenimentului este zona verde din fața Stadionului, la intrare în Parcul Sub Arini.

Proiecție de film „Cu drag, Van Gogh

Joi seara (5 iulie) se va proiecta în aer liber, tot în Parcul Sub Arini, primului film pictat în întregime - "Loving Vincent / Cu drag, Van Gogh". Este unul dintre filmele de artă despre care am auzit că merită văzute!

Good to know

SISAF mai propune pentru această ediție o serie de evenimente conexe care v-ar putea interesa: expoziție și întâlnire-dialog cu artistul vizual Pisica Pătrată, discuții cu Ciprian Ciocan pe tema „Sibiul Simte”, workshop pentru copii cu carioci și desene pe asfalt, workshop cu stencil-uri, Video-Mapping pe Turnul Sfatului și altele.

Vezi aici toate evenimentele SISAF 2018

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024